Lovely Home By Natalie
Rinie
Wat een fijne webshop! Ik heb een prachtig boeket zijden bloemen laten samenstellen en ben écht verrast door de kwaliteit. De bloemen hebben totaal geen plastic uitstraling en zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Samen met een paar
Anouk
Een super mooie vaas met boeket besteld. Natalie stelde het boeket zelf samen naar mijn wensen en ik ben er super blij mee. Dankjewel!
Hoe beoordeel je Lovely Home By Natalie?
Melanie
Mooie prijzen en leuke collectie.
Rosalyn Prado Trueba
Lieve service gehad van deze topper!
3 hele leuke beeldjes besteld altijd leuk ingepakt en een hele lieve en vriendelijke service, ze neemt de tijd voor je en is altijd in voor een praatje ❤️ -
Shardé Heezen
Erg mooi producten
Janneke Holtrigter
Vier prachtige Juge Sand vazen met stijlvolle zijden bloemen van hoge kwaliteit. De tulpen zien er zeer realistisch uit en geven het interieur een luxe en warme uitstraling. Het fijne is dat ze het hele jaar door mooi blijven en niet verkleuren. De vazen zijn elegant en passen perfect in verschillende woonstijlen. Bij vragen wordt er snel en duidelijk geantwoord, wat zorgt voor een fijne ervaring. De service is uitstekend en alles was netjes verzorgd. Kortom: een topaankoop en absoluut een aanrader!