LoyalBrand.nl

LoyalBrand.nl

LoyalBrand is trouw aan één merk: Herman Miller. Deze single brand dealership is net zo geoptimaliseerd en deskundig als Herman Miller als het gaat om de bureaustoelen. Daarnaast is LoyalBrand de enige dealer in Nederland die de Last Mile kwaliteitsnorm van Herman Miller hanteert.

Jouw Herman Miller bureaustoel vind je voor de beste prijs bij LoyalBrand. ✓ 12 jaar garantie van Herman Miller ✓ Eigen bezorgdienst ✓ Experience Center bij Impact-Hub Amsterdam centrum om stoelen uit te proberen.
De zekerheden van https://loyalbrand.nl/shop/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.