Luxe Speenkoorden
Mamma van 5
Het speenkoord is een beetje strak geregen maar dat moet misschien nog wat soepeler worden bij gebruik. Verder mooie kwaliteit. Daarnaast heb ik het, ondanks dat het handmade is, erg snel ontvangen. Ik zou zo hier weer iets bestellen.
Gentiane
Super service, mega behulpzaam. Een echte aanrader!
Hoe beoordeel je Luxe Speenkoorden?
Joyce van Dijk
Mooi ingepakt hoor! Heel blij mee!
Lore B
Zeer vlotte levering! Product naar verwachting
Amin Boulakhrif
Snelle levering, makkelijke webwinkel
Carin Goes-Barten
Het speenkoord ziet er mooi uit en voelt goed. Ben benieuwd of de ontvangster er ook blij mee is!
Evy Dieltjens
Top! Super blij mee
Cindy
Hele mooie speenkoord🤩
Anne
Razendsnel antwoord op mijn vraag, specifieke wens voor de bestelde speenkoorden is gedaan!
Antwoord van Luxe SpeenkoordenBeste Anne, bedankt voor je review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met ons service! Groetjes, Denisa
BS
snelle levering
Antwoord van Luxe SpeenkoordenBedankt voor je review! Groetjes, Denisa
Akram Achouiti
Goede service en snelle communicatie!
Antwoord van Luxe SpeenkoordenBeste Akram, bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service! Groetjes, Denisa
A S
Speenkoordje is heel strak en stijf hij buigt niet waardoor we hem niet aan het shirtje vast kunnen maken want dan trekt de speenkoord de speen bij mn zoon uit de mond, nu maar vast gemaakt aan de broek dan lukt het. Jammer hier van verder ziet hij er wel mooi uit
Antwoord van Luxe SpeenkoordenBeste, bedankt voor je review! Wij maken de speenkoorden straks omdat ze met de tijd los trekken. Wel leuk om te horen dat je het speenkoord mooi vindt! Wij wensen je veel plezier met het gebruiken ervan! Groetjes, Denisa
Dave
Mooie artikelen en snel geleverd.
Antwoord van Luxe SpeenkoordenBedankt Dave voor je review! Groetjes, Denisa
Sarika Ernalbant
Super service! Samen tot de detail de Speenkoord uitgezocht. Ze denkt mee met elk detail en reageert super snel.
Antwoord van Luxe SpeenkoordenBeste Sarika, dankjewel voor je lieve review! Heel veel plezier met onze producten en nog succes met de laatste loodjes!! Groetjes, Denisa
SABINE
Heel mooi , goed verpakt en snelle levering !
Antwoord van Luxe SpeenkoordenBeste Sabine,
bedankt voor je review! Veel plezier met je bestelling! Groetjes, Denisa -
Mira Van der Molen
Zeer tevreden, precies zoals op de foto en was heel snel binnen. Aanrader!
Antwoord van Luxe SpeenkoordenBeste Mira,
bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent over je aankoop! Veel plezier ermee! Groetjes, Denisa -
Stephanie De Locht
Super mooie speenkoort ! Snelle levering. Top !
Antwoord van Luxe SpeenkoordenBeste Stephanie, bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent! Groetjes, Denisa
Lenka De Laet
Super goede service! Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis en ben er super tevreden mee! 😄
Antwoord van Luxe SpeenkoordenBeste Lenka, wat leuk om te horen dat U tevreden bent! Heel veel plezier met uw bestelling! Groetjes, Denisa
Marleen B.
Goede service, vlotte levering. Prachtige Speenkoord!
Antwoord van Luxe SpeenkoordenBeste Marleen, bedankt voor je review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze service! Heel veel plezier met het speenkoord! Groetjes, Denisa
Yanna Spriet
Super service! Speenkoord is heel mooi gemaakt en ons Maëlleke zal schitteren met zo’n mooie speenkoord! Dikke merci!
Antwoord van Luxe SpeenkoordenBeste Yanna, ontzettend bedankt voor je lieve review! We zijn blij te horen dat je er zo blij mee bent! Heel veel plezier met het speenkoord! Groetjes van Denisa