M&K Meterda
M&K Meterda levert als vakgroothandel haar wegwerpartikelen voor de beauty- en cosmetische branche en de gezondheidszorg. Naast onze disposables bieden we ook een breed assortiment verzorgings, hygiëneproducten, en ook textilie voor behandelstoelen. Hiermee leveren wij een bijdrage aan uw gezondheid en veiligheid. Nitrile handschoenen, disposable hoofdbescherming en hygienedoekjes zijn slechts enkele pproducten uit ons zeer uitgebreide assortiment. Wij verzenden en bezorgen gratis in heel Nederland bij bestellingen boven €60.
Binnen Europa bezoeken we diverse vakbeurzen om kwalitatief hoogwaardige producten te selecteren voor onze webwinkel. Wij zien kwaliteit als een voorwaarde, niet als een onderscheidende eigenschap. U kunt dan ook vertrouwen op hygiëneproducten van constante kwaliteit. ITT Certex-richtlijnen en de internationale standaardnormen zijn hierbij een belangrijke leidraad.
Daarnaast werken we nauw samen met verschillende schoonheidssalons en medische klinieken om onze vakkennis bij te schaven en om u goed te blijven voorzien van vrijblijvend advies.
Textiel voor behandelstoelen, Hygiëne - Disposable artikelen, Ontharen producten
De zekerheden van https://www.mkmeterda.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.