M&K Meterda
M&K Meterda levert als vakgroothandel haar wegwerpartikelen voor de beauty- en cosmetische branche en de gezondheidszorg. Naast onze disposables bieden we ook een breed assortiment verzorgings, hygiëneproducten, en ook textilie voor behandelstoelen. Hiermee leveren wij een bijdrage aan uw gezondheid en veiligheid. Nitrile handschoenen, disposable hoofdbescherming en hygienedoekjes zijn slechts enkele pproducten uit ons zeer uitgebreide assortiment. Wij verzenden en bezorgen gratis in heel Nederland bij bestellingen boven €60.
Binnen Europa bezoeken we diverse vakbeurzen om kwalitatief hoogwaardige producten te selecteren voor onze webwinkel. Wij zien kwaliteit als een voorwaarde, niet als een onderscheidende eigenschap. U kunt dan ook vertrouwen op hygiëneproducten van constante kwaliteit. ITT Certex-richtlijnen en de internationale standaardnormen zijn hierbij een belangrijke leidraad.
Daarnaast werken we nauw samen met verschillende schoonheidssalons en medische klinieken om onze vakkennis bij te schaven en om u goed te blijven voorzien van vrijblijvend advies.
Textiel voor behandelstoelen, Hygiëne - Disposable artikelen, Ontharen producten
9,5
4 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 4 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 3 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

 • N de Groen
  Geverifieerde klant van M&K Meterda


  er wordt snel geleverd, maar ook op vragen krijg je snel antwoord

 • Gosia
  Review voor M&K Meterda

  Beste kwaliteit and snel aflevering

 • Hoe beoordeel je M&K Meterda?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Marika
  Review voor M&K Meterda

  Ik ben al jaren klant, altijd een top service en top kwaliteit!,snelle levering.