M2vloerenshop
Welkom in de onderhoudsshop van M2 Vloeren. Wij als M2 vloeren weten middels onze jarenlange ervaring als geen ander hoe belangrijk het onderhoud van je vloer is. Of het nu gaat om je mooie gietvloer, tapijt, PVC, linoleum thuis, op kantoor of op school. Wij hebben DE kennis en DE enige juiste producten en middelen!

M2 vloeren kent een jarenlange traditie in vloeren. Vanaf begin tot het einde van een project zijn we graag betrokken. Wij willen dat jij jarenlang plezier beleeft aan die mooie nieuwe vloer, wij willen dat jij blij bent met waar je dagelijks op werkt, leeft en slaapt! Wij willen je helpen met het vloer(onderhoud) tot je weer toe bent aan iets nieuws. En dit moment gaan we samen zo lang mogelijk rekken...

Wij weten met welke middelen en producten je dit gaat realiseren en dit willen we graag met je delen. Goed onderhoud verdubbelt de levensduur van je vloer dus wij vinden een eerlijk advies op zijn plaats en weten zeker dat jij dat ook vindt! Je wast tenslotte je auto ook niet met Zif en een schuurspons, toch?
De zekerheden van https://www.m2vloerenshop.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.