Wij zijn ontzettend blij met MAKU Interior. Mandy heeft ons complete interieur- en exterieurontwerp uitgewerkt in prachtige 2D/3D-visualisaties. Zelfs toen we tijdens het bouwproces tegen uitdagingen aanliepen, bleef Mandy betrokken en oplossingsgericht. De communicatie was prettig, aanpassingen werden snel verwerkt en het eindresultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. Mandy, ontzettend bedankt voor je creativiteit, geduld, betrokkenheid en fijne samenwerking :) Wij kunnen MAKU Interior van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een uniek, exclusief en doordacht ontwerp!
Lid van WebwinkelKeur sinds 2023
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- sejla & mire
- Familie Smit
Heel blij dat we voor maku interior hebben gekozen. Vanaf het begin voelde het professioneel en vertrouwd, maar vooral heel persoonlijk. Er werd echt gekeken naar onze wensen en naar wat praktisch werkte in de ruimte. De indelingen en 3Dbeelden gaven meteen rust en maakten keuzes zoveel makkelijker. Zelf hadden we dit nooit zo kunnen bedenken. Alles voelt nu veel luxer, sfeervoller en meer als een geheel. Wat ik vooral fijn vond, is dat er niet alleen mooie beelden worden gemaakt, maar dat er echt wordt meegedacht tot in detail. Absoluut een aanrader als je een uniek en high-end interieur wilt
Hoe zou je MAKU Interior beoordelen?
- Daisy
Wij waren op zoek naar een interieurstylist die ons kon helpen om van onze benedenverdieping een warme en sfeervolle leefruimte te maken. In eerste instantie waren we wat sceptisch omdat het contact volledig online verliep, maar achteraf gezien was dat helemaal onterecht. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat! Mandy wist onze wensen perfect te vertalen naar een prachtig en doordacht ontwerp. Ze dacht had oog voor zowel sfeer als een praktische indeling. Dankzij haar advies hebben we nu een interieur dat niet alleen mooi is, maar ook echt bij ons past. Een absolute aanrader!
- Yeliz Baskan
Absolut ausgezeichnete Erfahrung mit Maku Interior. Der Kundenservice war während des gesamten Prozesses freundlich und professionell. Alle meine Fragen wurden direkt und professionell beantwortet. Ich bin sehr glücklich mit meinen finalen Entwürfen. Sehr empfehlenswert für alle, die moderne Inneneinrichtungen und zuverlässigen Service suchen!
- Familie van der Loo
Ontzettend blij met het advies! Het interieuradvies voelde direct professioneel, persoonlijk en goed doordacht. De 3d beelden gaven een super realistisch beeld van het eindresultaat. Ook meerdere items uit het advies besteld via MAKU, alles met een speciale korting tov prijzen die we elders zagen. Het glas van een lamp werd helaas kapot geleverd, maar dit werd direct opgelost. Fijne communicatie en een waanzinnig eindresultaat waar we nog iedere dag blij mee zijn
- Merlijn
Super, goed geholpen, prachtig ontwerp en goed geluisterd naar onze wensen :)