Mijn Magazine Shop
François Houtman
Goed en snel
A I
Mooi vest en snel geleverd
Hoe beoordeel je Mijn Magazine Shop?
Betty
Redelijk prijs en goede service.
Detlef Meyerholt
Laptop was defect ( bleef hangen ) en alle schroeven van de bodemplaat zaten los!
Elly Hooijer
Snel
J.M.H v. Kampen Brouwer
Mooie prijzen en snelle en goede service.
Annie verstappen Verstappen
Ik ben heel tevreden
Baukje Van Heeringen
Alles is voorspoedig en naar wens verlopen.
G.J. de Vrije
Trieste zaak. Plant is beschadigd. Te droog en veel dor blad.
Henny Ploeg
Ik ben heel tevreden .even in elkaar zetten is een makkie .bedankt
Tiny Steen
Niet lang op gewacht
Jochem Buys koekenbier
2 x verkeerde maat binnen gekregen. Daarna na klacht zou ik binnen dag info krijgen. Nan3 dagen nog niks vernomen. Klaar mee. Als bedrijf zou ik me zo schamen dat je met passende oplossing komt. Maar ook dat niet. Dus koop er nooit meer wat. En zal mijn ervaring ook delen
Antwoord van Mijn Magazine ShopWat vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is om twee keer de verkeerde maat te ontvangen en daarna langer op een terugkoppeling te moeten wachten dan afgesproken.
Het aankoopbedrag is inmiddels op 29 april aan u terugbetaald. Dit is ook op die datum per e-mail aan u gecommuniceerd. Mogelijk is deze mail in uw spam- of ongewenste mailbox terechtgekomen.
Uiteraard neemt dat de teleurstelling over het verloop van de situatie niet volledig weg, en daarvoor bieden we onze excuses aan. -
Gineke Droog
Nog niet ontvangend
G.H. Van Der Pol
Zeer tevreden en snelle levering
Lonneke Van Brugge
Vergrootbril: slechte kwaliteit. Zag er net zo weinig door als het goedkope brilletje van de supermarkt. Terug gestuurd.
E Vievermans
Super!
Ans Stoub
Goede prijskwaliteit verhouding en snel geleverd
Antwoord van Mijn Magazine ShopBedankt voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en de snelle levering. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in onze webshop.
Elisabeth van der Zee
Goede service. Perfecte artikelen, prijs kwaliteit zeer goed. Prima nagekomen bestellings afspraken.
Antwoord van Mijn Magazine ShopHartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.
We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service. we streven er altijd naar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. -
Yvonne van den Berg
Goede service,
Else Bolmers-Nordmann
Artikel is wat ik ervan verwachtte. Evenals de bezorgdienst
Antwoord van Mijn Magazine ShopHartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling! We waarderen uw feedback enorm en zijn blij dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.