MEVROUW CHA

MEVROUW CHA

Webshop met losse kwaliteitsthee, thee accessoires, een maandelijks thee abonnement en kleinschalige, luxe theeproeverijen door Theesommelier Linda
thee thee abonnement theeproeverij
De zekerheden van https://mevrouwcha.nl/

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Theesommelier Linda laat zich tijdens haar theereizen graag verrassen door ontmoetingen met de mooiste mensen die zich ook met thee bezig houden, zoals theeboeren en -plukkers. De theekenner koopt voor haar MEVROUW CHA assortiment rechtstreeks in bij de theeboer en verkoopt de (h)eerlijke theesmaken in haar webshop en het Theehuis in Stompetoren (vlakbij Alkmaar), zie je daar!


Bekijk Manifest