Lidmaatschap ingetrokken

MHD Tuintechniek heeft 0 4 ster reviews 0
MHD Tuintechniek heeft 0 3 ster reviews 0
MHD Tuintechniek heeft 2 2 ster reviews 2
MHD Tuintechniek heeft 8 1 ster reviews 8

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Vincent r

Vrijdag laat besteld. Zaterdag niks, vandaag maandag weer niks. Dus voor drie uur besteld en andere dag in huis gaat niet op dus. Of je adverteerd er niet mee of je komt je afspraak na. Slecht hoor. Kan geen telefonisch contact krijgen. Slecht hoor.

2. Reinier

3 weken geleden besteld artikel niet op voorraad. Ik wil mijn product of mijn geld terug.en fucking snel aub.

3. Hoe zou je MHD Tuintechniek beoordelen?

4. Cjk

Ik zag advertentie voor duct tape via marktplaats, geen verzendkosten en betalen met PayPal mogelijk stond bij de advertentie. Bij bestelling dus wel verzendkosten en betalen met PayPal behoorde niet tot de mogelijkheden. Ik heb het bestel proces gelijk stop gezet. Gewoon Slecht

5. Harrie

Duidelijke, uitgebreide website, goede omschrijvingen. Snelle levering, de 4e werkdag geleverd. 1 product was niet voorradig, ben er de na mijn bestelling al op de hoogte gebracht en het vooruitbetaalde binnen 1 week weer op mijn rekening gestort.

6. Aardbeispecialist

Snelle levering en vriendelijk te woord gestaan en uitleg gekregen van over wat technische vragen. Thanks guys! Aanrader!

7. E.F.Stoffers

Volgens de website is bestellen voor 15.00 uur, de volgende dag leveren. Ik heb zondag 31 maart via de website een dompelpomp gekocht en op donderdagavond 4 april nog steeds niet gekregen. Dit bedrijf reageert ook niet op telefoon en mail. Als ik verder kijk op internet dan zie ik veel negatieve reacties en een 2.9 voor service en betrouwbaarheid. Hoe kan het dat dit bedrijf nog dit keurmerk heeft? Stelt dit keurmerk niks voor of wordt na het afgeven van het recht om dit keurmerk te mogen voeren niks meer gecontroleerd? Voor mij heeft dit keurmerk op dit moment niets te betekenen.