MHR Webshop

MHR Webshop

Nieuwe en gebruikte scooter onderdelen en nieuwe accessoires,
Nieuwe scooter onderdelen, Scooter demontage onderdelen, Originele onderdelen en accessoires
De zekerheden van https://www.mhrtwente.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Meer dan 10.000 nieuwe en gebruikte onderdelen en accessoires voor scooters in onze webshop, de gebruikte onderdelen kunnen ook worden afgehaald in Enschede.
Tevens zijn we een reparatie bedrijf voor scooters, quads, buggy's en buitenboord motoren, gespecialiseerd in bedradingreparaties en maxi scooters zoals de MP3


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.