MJ Supplies

MJ Supplies

MJ Supplies verkoopt functionele polsbandjes en andere handige producten.
De zekerheden van https://mjsupplies.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij MJ Supplies helpen we ook graag onze mede mens. Met ons hooikoorts bandje hebben we veel mensen kunnen helpen. Niet alleen onze klanten, maar ook de mensen met een beperking die onze zendingen sorteren en bezorgen in hun regio. Ook de mensen van de sociale werkplaats die meewerkten om onze armbanden displays te maken konden aan ons project werken. Bandjes met een klein schoonheidsfoutje willen we niet verkopen, maar weggooien is natuurlijk zonde. Daarom hebben we ruim 750 hooikoortsbandjes gedoneerd aan de voedselbank. En bovenal doneren we 20% van de omzet uit hooikoortsbandjes en gerelateerde producten aan het LongFonds voor onderzoek.


Bekijk Manifest