ML Lifestyle Products

ML Lifestyle Products

ML Lifestyle Products is een jonge onderneming die zich richt op de online verkoop van kwaliteitsproducten die jou levensstijl iets extra’s geven. Ons assortiment bestaat uit lifestyle producten voor de inrichting van je leefomgeving zoals design-meubels, stoelen, mooi vormgegeven tafels, bankstellen, kantoormeubilair, (industriële) verlichting, muurdecoratie, woonaccessoires en speciale geuren. ML Lifestyle Products heeft een eigen professionele webshop met een wisselend productaanbod. Doordat wij niet afhankelijk zijn van één leverancier kunnen wij jou als klant een gevarieerd en premium assortiment aanbieden. Wij houden geen eigen voorraden aan. Hierdoor zijn wij in staat om producten aan te bieden tegen concurrerende prijzen. Wij zien het als onze uitdaging om een mooie en blijvende bijdrage te leveren aan jou levensstijl. Wij nemen de ervaringen en adviezen van onze klanten serieus. Wij zullen er alles aan doen om het in ons gestelde vertrouwen niet te schaden. Wij willen continu verbeteren zodat wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Door deze manier van werken willen wij ons onderscheiden in de wereld van online verkopen.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.