MOEStuintafels.nl

MOEStuintafels.nl

Uw MOEStuin of kruidentuin op stahoogte en binnen handbereik!

MOEStuintafels met handzame MOEStuinbakken maken het voor iedereen met tuin, balkon of terras mogelijk om zelf biologische groenten, kruiden of bloemen te verbouwen.

MOEStuintafels zijn bijzonder geschikt voor gebruik thuis, in scholen, woongroepen, buurtprojecten of zorginstellingen.

Een aantal van de MOEStuintafels wordt gemaakt in samenwerking met houtwerkplaatsen voor mensen met een beperking van 'Stichting De Trans'. Wij gebruiken nieuw en minimaal 3 cm dik steigerhout, gecombineerd met duurzame, gemakkelijke MOEStuinbakken.

MOEStuintafels zijn robuust, hygiënisch en gaan vele jaren mee. Ze hebben diverse voordelen ten opzichte van moestuinbakken of -tafels met anti-worteldoek.
De zekerheden van https://moestuintafels.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.