Heel snel ontvangen. Leuke bril voor een kleintje. Over het gebruik kan ik weinig zeggen want het was een cadeautje voor de kleine van iemand anders.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2022
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- M.H.C. Ketelaars
- Lilly-June Messiaen
Heel tevreden met mijn bestelling bij Maesy Kids! Ik bestelde een zonnebril, zwembril en antislipschoenen voor mijn dochtertje en alles is van supermooie kwaliteit. De producten zitten comfortabel, zien er leuk uit en zijn perfect voor onze zomerse uitstapjes. Snelle levering en zeker een aanrader!
Hoe zou je Maesy® beoordelen?
- Karin de Vos
Goede klantenservice
- Yvette Puts
Wij zijn super blij met de zonnebrillen van maesy! Ze zien er mooi uit en zijn erg flexibel wat top is voor kindjes.
- Magali Pauwels
Ik kocht dit brilletje speciaal omdat mijn 1,5 jarig zoontje zot is van zonnebrillen, maar deze natuurlijk nog niet voorzichtig zelf kan aandoen. Ik zag dat de oortjes niet konden breken, dus deze leek mij perfect! De vorm van de zonnebril is heel mooi en ik vond verschillende kleuren heel mooi. Helaas is een oortje van de zonnebril al op het randje van afbreken, dus dat vind ik helaas toch jammer.
- van Wanrooy
Supersnel geleverd, mooie zonnebrillen en heel leuk dat papa en zoon nu dezelfde kunnen dragen! 😎💙😎