Maesy®

Maesy®

Maesy is een Nederlands merk met veilige, comfortabele en stijlvolle producten voor baby’s en kinderen. Wat begon met zonnebrillen, groeit stap voor stap uit tot een zorgvuldig samengesteld assortiment dat bescherming, kwaliteit en draagcomfort combineert.
9,8

• Diane
    Geverifieerde klant van Maesy®

Goede prijs en vlotte service

Hi Diane,

Bedankt voor je review! Super om te lezen dat je blij bent met de prijs en onze service. Heel veel plezier met de zonnebril en graag tot ziens!

• Anouk
    Geverifieerde klant van Maesy®

Prachtige producten en een snelle levering

Hi Anouk,

Bedankt voor je beoordeling! Super om te lezen dat je zo blij bent met de producten én de snelle levering. Heel veel plezier ervan gewenst en graag tot ziens!

Zonnige groet!

• Hoe beoordeel je Maesy®?

• Patricia

Geweldige service!

Hi Patricia,

Bedankt voor je review. Super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en graag tot ziens!

• Cynthia Jeuken
    Geverifieerde klant van Maesy®

Geweldige brillen ik heb er gelijk 2 besteld een van 0 tot 2 en de andere 1 tot 3 dit vanwege dat onze zoon van 6 maanden brede neusbot heeft maar zelfs de 0 tot 2 past goed erover leuke en stevige brille

Hi Cynthia,

Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geslaagd met de maten en dat de zonnebril ook bij jullie zoon van 6 maanden mooi past. Leuk dat jullie meteen twee Maesy zonnebrillen hebben gekozen. We wensen jullie er heel veel plezier van en graag tot ziens!

• Linda Van der linde

Superleuk

Hi Linda,

Bedankt voor je beoordeling :) Heel veel plezier ermee en graag tot ziens!

• Felicia
    Geverifieerde klant van Maesy®

Super product, snel in huis!

Hi Felicia,

Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn dat alles snel binnen was en het product goed bevalt. Heel veel plezier ermee en graag tot ziens!

• Susanne
    Geverifieerde klant van Maesy®

Mooie bril voor een goede prijs.

Hi Susanne,

Bedankt voor je beoordeling! Super om te lezen dat de zonnebril zo goed bevalt. Heel veel plezier ervan gewenst en graag tot ziens :)

• Iris Stolk-Rikkers
    Geverifieerde klant van Maesy®

Mooie zonnebril gewonnen !
    Super kwaliteit, de zonnebril past mijn dochter super goed

Hi Iris,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de kwaliteit zo goed bevalt en dat hij je dochter perfect past. We wensen jullie veel zonnige momenten toe!

• Demi Treuren
    Geverifieerde klant van Maesy®

Snelle levering, mooi model en goede pasvorm. Erg blij mee. Laat de zon maar komen ☀️

Hi Demi,

Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk dat je zo blij bent met het model en de pasvorm. Laat die zon inderdaad maar komen! veel plezier met de zonnebril :)

• Anne Rog
    Geverifieerde klant van Maesy®

Supermooie en leuke brillen!

Hi Anne,

Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat fijn dat de zonnebrillen zo in de smaak vallen! We wensen jullie veel plezier met de brillen en heel wat zonnige dagen om ervan te genieten.

• nvt

prijs en kwaliteit

Hi,

Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Veel plezier met de zonnebril en hopelijk tot ziens!

• Nina
    Geverifieerde klant van Maesy®

Snel hulp bij retour, goed afgehandeld.

Hi Nina,

Bedankt voor je review. Fijn dat het omruilen zo soepel is verlopen. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe zonnebril!

• Roel
    Geverifieerde klant van Maesy®

Snel geleverd. Onze zoon is er blij mee.

Hi Roel,

Bedankt voor je review. Wat leuk om te lezen dat jullie zoon blij is met zijn zonnebril. We wensen jullie veel plezier en zonnige avonturen toe!

• Heidi Schilstra
    Geverifieerde klant van Maesy®

Snelle levering, prijs-kwaliteit is goed. Fijne flexibele zonnebril voor kleintjes

Hi Heidi,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat alles naar wens is. Geniet van de zonnebril en van veel zonnige momenten samen!

• Boukje Gooijer
    Geverifieerde klant van Maesy®

Goede klantenservice, snelle levering, fijne prijs & goede kwaliteit.

Hi Boukje,

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent over de service, kwaliteit en prijs. We wensen jullie veel plezier met de zonnebrillen en graag tot ziens!

• Betty Vedder
    Geverifieerde klant van Maesy®

Mooie zonnebrillen, snelle levering.
    2 brillen voor 5-12jr besteld. Mooi flexibel montuur. Ze zijn nog niet gedragen, maar ben op t eerste oog erg tevreden.

Hi Betty,

Bedankt voor je fijne review. Wat leuk dat je zo tevreden bent met de eerste indruk van de zonnebrillen. Hopelijk vallen ze straks net zo goed in de smaak bij het dragen. Veel plezier alvast!

• Niek
    Geverifieerde klant van Maesy®

Heb de bril ontvangen helaas ging de bril snel kapot. Maar na het plaatsen van een matige review kreeg ik bericht van Maesy en dat ze het heel vervelend vonden wat er gebeurd is en dat ze graag samen met mij naar een oplossing wouden kijken.
    We Krijgen een nieuwe bril opgestuurd en laten we hopen dat de bril nu wel goed is en dat de vorige bril een maandag morgen model was en dat we gewoon pech hadden.
    Maar maesy bedankt voor het meedenken en de geboden oplossing.

Hi Niek,

Dank je wel voor je eerlijke review en het prettige contact. Vervelend dat de eerste zonnebril niet in orde was – die had natuurlijk niet door onze controle mogen glippen. Fijn dat we het samen goed hebben kunnen oplossen. We gaan ervan uit dat de nieuwe zonnebril helemaal naar wens is, zoals je van ons mag verwachten.

Heel veel plezier ermee en graag tot ziens!

• Alisha Growar

Snel g

Hi Alisha,

Wat leuk om die 5 sterren te zien – dank je wel! Het lijkt erop dat je berichtje niet helemaal goed is doorgekomen. We denken dat er misschien “snel geleverd” moest staan? In elk geval heel fijn dat je tevreden bent!

• Yildiz Y.yilmaz

Super

Hi Yildiz,

Bedankt voor je reactie. Kort maar krachtig – en heel fijn om te horen! Veel plezier met de Maesy zonnebrillen en graag tot ziens!

• Marlieke
    Geverifieerde klant van Maesy®

* Super fijne en goede service
    * Vriendelijk contact met goed advies over de maten
    * Snelle en nette levering
    * Prachtige brillen voor de mannetjes
    * Aanrader!

Hi Marlieke,

Wat een geweldige review, dank je wel! Fijn dat het contact prettig was en het maatadvies geholpen heeft. En super om te horen dat de zonnebrillen goed bevallen bij jullie mannetjes. Bedankt voor je vertrouwen én voor de aanbeveling.