Maesy®
Kim
Top brilletje, nog wel iets te groot, ondanks het maattabel, maar ene hoofd is niet het andere.
Manon Muijs
Snelle levering. Fijn dat de verzendkosten bij het product zitten.
Antwoord van Maesy®Hi Manon,
Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat alles snel in huis was en dat de duidelijke prijsstelling wordt gewaardeerd. Veel plezier met de zonnebril en graag tot ziens!
Hoe beoordeel je Maesy®?
Alannah Lebbe
Echt een aanrader! Leuke brilletjes voor de allerkleinste en echt super klantenservice! Zeer snelle verzending.
Antwoord van Maesy®Hi Alannah,
Bedankt voor je review! Wat leuk dat je ons aanbeveelt en zo tevreden bent over de service. Heel veel plezier met de zonnebril en graag tot ziens!
Merel Bongers - van Geneijgen
Super mooie kwalitatieve producten, snelle verzending en goed verpakt! Ik ben onwijs blij met de zonnenbrillen en schoentjes en zal ze zeker in de toekomst in de vervolgmaten weer aanschaffen bij Maesy!
Antwoord van Maesy®Hi Merel,
Bedankt voor je beoordeling! Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo blij bent met de zonnebrillen én schoentjes. En super dat je in de toekomst weer aan ons denkt voor de vervolgmaten – dat waarderen we enorm. Heel veel plezier ermee en graag tot ziens!
Deen Zuidam
Top geregeld! Zeker aan te raden
Antwoord van Maesy®Hi Deen,
Bedankt voor je review! Wat leuk dat je ons aanbeveelt, dat waarderen we enorm. Veel plezier met de zonnebril en graag tot ziens!
Ger
Mooie kwaliteit producten, betrouwbare site en snelle levering.
Antwoord van Maesy®Hi Ger,
Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn dat je zo tevreden bent en met vertrouwen bij ons hebt besteld. We wensen je veel plezier met de Maesy items en graag tot ziens!
Sharon de Graaf
Wat zijn deze zonnebrillen fantastisch! Ze kunnen echt tegen een stootje door de flexibele montuur. Mijn beide kids wouden deze zonnebrillen heel graag op, op vakantie.
Antwoord van Maesy®Hi Sharon,
Bedankt voor je review! Wat leuk dat de zonnebrillen zo’n succes waren bij jullie kids, zeker tijdens de vakantie. Daar doen we het voor. We wensen jullie nog heel veel plezier ervan en graag tot ziens!
Roos Den Hartog
Heel erg tevreden over de zonnebrillen van onze (jonge) kinderen! Goede kwaliteit, mooie pasvorm en de kinderen houden ze op!
Antwoord van Maesy®Hi Roos,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn en dat de zonnebrillen zo goed worden gedragen. Dat is precies wat je wilt bij jonge kinderen. We wensen jullie veel zonnige momenten samen en graag tot ziens!
Serena Vos
Snelle levering en goede service!
Antwoord van Maesy®Hi Serena,
Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te lezen dat alles soepel is verlopen. We wensen jullie veel plezier met de Maesy-items en zien jullie graag nog eens terug.
Caro
Veilig, leuk en stoer (echt!) zonnebrilletje voor baby’s eerste vakantie 😎. Superleuk om te geven in een kraammand!
Antwoord van Maesy®Hi Caro,
Bedankt voor je review! Wat bijzonder dat de zonnebril meegaat op de eerste vakantie én zelfs in een kraammand wordt gegeven. Dat vinden we echt leuk om te lezen. We wensen jullie een prachtige vakantie en veel zonnige momenten samen!
Maartje Schipper
Leuke en goede kwaliteit brillen!
Antwoord van Maesy®Hi Maartje,
Bedankt voor je review! Wat fijn dat de zonnebrillen zo goed bevallen. We wensen jullie er veel plezier van en graag tot ziens!
Jose Smetsers
Mooie zonnebril en betaalbaar!
Antwoord van Maesy®Hi Jose,
Bedankt voor je review! Super om te lezen dat je blij bent met de zonnebril én de prijs. Heel veel plezier ermee en graag tot ziens!
Marloes
Netjes en snel!
Antwoord van Maesy®Hi Marloes,
Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat alles netjes en vlot is verlopen. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens!
inez
Heel snel geleverd, volgende dag in huis!
Antwoord van Maesy®Hi Inez,
Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn dat je bestelling zo snel binnen was. Veel plezier met de items en graag tot ziens!
Naomi Dirix
Goede kwaliteit, snelle levering en keimooie monturen!
Antwoord van Maesy®Hi Naomi,
Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over de monturen. We wensen jullie veel plezier met de zonnebrillen en graag tot ziens!
PattyD
Snelle service en geen onnodige verpakking. Dat is ook wel fijn dat de grootte van je pakket maar een beetje groter is dan je bestelling. En tòch veilig verpakt!
Antwoord van Maesy®Hi Patty,
Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je onze service én de bewuste verpakking waardeert. We proberen het graag praktisch en zorgvuldig te houden. Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens!
Danielle
Kon goed slagen voor mijn jongens, de pasvorm is goed en handig dat het montuur voor onze jongste flexibeler en onbreekbaar is.
Antwoord van Maesy®Hi Danielle,
Bedankt voor je review! Fijn dat je bij ons goed bent geslaagd voor je jongens en dat alles naar wens is. We wensen jullie veel plezier met de zonnebrillen en graag tot ziens!
Liefssharon
Leuk klantencontact gehad en zo leuk dat er voor grote en kleine kindjes zoveel leuke keus is. Ontzettend blij met de producten en goede service!
Antwoord van Maesy®Hi Sharon,
Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te lezen dat alles zo positief is ervaren. We wensen jullie heel veel plezier met de producten en zien jullie graag nog eens terug.
Isabel Janssen
Hele leuke zonnebrillen! Blijven goed zitten en zijn erg hip. Erg blij mee!
Antwoord van Maesy®Hi Isabel,
Bedankt voor je beoordeling! Super leuk om te lezen dat de zonnebrillen goed blijven zitten en zo in de smaak vallen. Heel veel plezier ermee en graag tot ziens :)
Laila Jonkers-kuiper
Vriendelijk,snel & goed! Aanrader
Antwoord van Maesy®Hi Laila,
Bedankt voor je review! Super om te lezen dat je ons aanbeveelt. Heel veel plezier met je aankoop en graag tot ziens!
Zonnige groet!