Maesy® kids eyewear

Maesy® kids eyewear

Ook baby's hebben last van fel zonlicht. De zonnebrillen van Maesy® zijn niet alleen hippe, schattige eyecatchers, maar ook heuse en serieuze sun-catchers!
De zekerheden van https://maesy.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ook baby's hebben last van fel zonlicht. Met deze gedachte begonnen wij Maesy® in 2021.

Onze kleine Maes hield geen zonnebril op, en met een beetje pech sneuvelde de betreffende bril. Er moest toch een beter en betaalbaar alternatief zijn? Niet dus!

Maesy® staat voor voor simpel, betaalbaar en degelijk. We maken zonnebrillen voor kids van 0 tot 6 jaar. Speciaal voor de allerkleinsten moeten ze goed zitten, en onbreekbaar zijn. Dat onze zonnebrillen moeten voldoen aan alle gestelde veiligheidseisen, is een gegeven.

We hopen dat jij en je kleine, net zo kunnen genieten van onze brillen als wij en onze Maes dat doen!


Bekijk Manifest