Maesy® kids eyewear

Maesy® kids eyewear

Maesy biedt een collectie veilige, duurzame en stijlvolle baby- en kinderzonnebrillen die speciaal zijn ontworpen voor de bescherming van jonge ogen. Ons Nederlandse merk combineert comfort, UV400-bescherming en een hippe uitstraling, zodat kinderen zorgeloos van de zon kunnen genieten.
9,8

• Binnur Yilmaz
    Geverifieerde klant van Maesy® kids eyewear

Snelle levering en goede kwaliteit

Hi Binnur,

Bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. Veel plezier met de zonnebril en graag tot een volgende keer!

• Jeannette
    Geverifieerde klant van Maesy® kids eyewear

leuke, mooie, zonnebril voor mijn kleinzoon van 3 maanden. Hij is licht en prachtige kleur. en hij blijft heel goed zitten. En wat ook niet onbelangrijk is: hij is goed en niet duur!

Hi Jeannette,

Bedankt voor je uitgebreide en leuke review. Wat fijn dat de zonnebril zo goed past bij je kleinzoon én dat je blij bent met de prijs-kwaliteitverhouding. We wensen jullie veel zonnige en gezellige momenten samen toe!

Zonnige groet!

• Hoe beoordeel je Maesy® kids eyewear?

• Colinda Nijenhuis
    Geverifieerde klant van Maesy® kids eyewear

Super fijne zonnebrillen! Inmiddels al meerdere in huis en we blijven terugkomen. Dit mede door de snelle levering!

Hi Colinda,

Wat leuk om te lezen dat jullie al meerdere Maesy zonnebrillen in huis hebben, daar worden we blij van! Bedankt voor je vertrouwen en de fijne woorden. Veel plezier met de brillen!

• Loes Beumer

Snelle levering, goed product

Hi Loes,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent over zowel de levering als het product. Geniet ervan en hopelijk tot een volgende keer!

• CMA
    Geverifieerde klant van Maesy® kids eyewear

Top! Snel geleverd en mooie producten

Hi CMA,

Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat alles snel geleverd is en de zonnebrillen in de smaak vallen. Veel plezier ermee en graag tot ziens!

• Barbara Tukajski
    Geverifieerde klant van Maesy® kids eyewear

Top service, snel en echt behulpzaam!

Hi Barbara,

Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat je onze service als snel en behulpzaam hebt ervaren. We hopen dat de zonnebril goed bevalt en wensen je veel zonnige dagen toe!

• Jielke Coremans
    Geverifieerde klant van Maesy® kids eyewear

Geweldige service, snelle levering en perfect in orde!

Hi Jielke,

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat alles zo naar wens is verlopen. Veel plezier met de zonnebril en graag tot ziens!

• Xavi
    Geverifieerde klant van Maesy® kids eyewear

Mooie zonnebril super snel geleverd

Hi Xavi,

Bedankt voor je reactie. Wat fijn dat de zonnebril in de smaak valt en zo snel binnen was. Geniet ervan en graag tot een volgende keer!

• Heyd Más
    Geverifieerde klant van Maesy® kids eyewear

Mooie artikelen, scherpe prijzen en uitstekende service :-)

Hi Heyd Más,

Bedankt voor je mooie review. Wat leuk dat je zo tevreden bent over de producten, prijzen en service. We hopen je snel nog eens terug te zien!

• Sanae Ajattar
    Geverifieerde klant van Maesy® kids eyewear

Service is snel en zeer correct. Bril is perfect voor ons dochtertje

Hi Sanae,

Bedankt voor je fijne review. Wat goed om te horen dat de service naar wens was en de zonnebril zo goed past bij jullie dochtertje. Jij ook bedankt voor het prettige contact. We wensen jullie veel zonnige dagen toe!

• Daniëlle Van Gorkum
    Geverifieerde klant van Maesy® kids eyewear

Super mooie, leuke, stevige brillen met mooie donkere “glazen”. Levering was ook super snel, heel fijn!

Hi Daniëlle,

Bedankt voor je enthousiaste review. Wat fijn dat de zonnebrillen zo goed bevallen en de levering snel verliep. We wensen jullie veel plezier van de brillen en graag tot een volgende keer!

• Hamza El Makhtari
    Geverifieerde klant van Maesy® kids eyewear

Uitstekende service en goede prijs kwaliteit. Aanrader als je u kind wilt beschermen!

Hi Hamza,

Dank je wel voor je mooie review. Wat fijn dat je zo tevreden bent en Maesy aanbeveelt. We wensen jullie veel plezier met de zonnebril en graag tot ziens!

• Amy Ye
    Geverifieerde klant van Maesy® kids eyewear

Mooie prijs en goede en snelle levering!

Hi Amy,

Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je blij bent met de prijs en de snelle levering. Geniet van de zonnebril en graag tot ziens!

• Lotte Beekwilder
    Geverifieerde klant van Maesy® kids eyewear

Snelle levering fijne bril.

Hi Lotte,

Heel erg bedankt voor de beoordeling. Fijn dat alles naar wens is en veel plezier gewenst met jullie Maesy zonnebril!

• Marja
    Geverifieerde klant van Maesy® kids eyewear

Alles goed! Fijne zonnebrillen.

Hi Marja,

Dank je wel voor je review. Heel fijn om te lezen. We wensen jullie veel plezier met de Maesy zonnebrillen en hopelijk tot ziens!

• Elena Chopozova
    Geverifieerde klant van Maesy® kids eyewear

Maesy team are wonderful! I did a mistake with

Hi Elena,

Thank you for your lovely review. Your message seems to have been cut off a little, but we know exactly what you meant. We’re really glad we could sort out the mix-up with the address together. Enjoy the sunglasses!

Sunny regards!

• Claire Van Soest
    Geverifieerde klant van Maesy® kids eyewear

Snelle levering en mijn zoon is er dol op!

Hi Claire,

Dank je wel voor je review. Wat leuk om te horen dat je zoon zo blij is met zijn zonnebril. We wensen jullie veel zonnige momenten toe!

• Mimics
    Geverifieerde klant van Maesy® kids eyewear

Snelle levering van de leuke zonnebrillen die goed passen.

Hi Mimics,

Dank je wel voor je review. Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. We hopen dat jullie veel plezier beleven aan de zonnebrillen!

• Anneleen Paesen
    Geverifieerde klant van Maesy® kids eyewear

Er zat wat vertraging in de zending tussen NL en B met de feestdagen, maar uiteindelijk was het pakketje er geraakt! Na een berichtje met de klantendienst, had ik een aangename mail terug ontvangen waarin Marthijn voorstelde om het adres te verifiëren bij PostNL. Bleek dus niet nodig want diezelfde dag nog ontving ik jet oakket in de bus. Prachtig materiaal. Onbreekbaar, veilig tegen de zon én stijlvol. Wat wilt een mens meer voor z'n mini?

Hi Anneleen,

Dank je wel voor je uitgebreide en lieve review. Fijn dat het pakket uiteindelijk goed is aangekomen en dat je onze service als prettig hebt ervaren – zelfs met wat vertraging onderweg. En wat mooi om te horen dat je zo blij bent met de zonnebril. Precies die combinatie van veiligheid, stijl en stevigheid willen we ouders bieden.

• Lerno
    Geverifieerde klant van Maesy® kids eyewear

Super brilletjes voor kinderen! Ons dochtertje is er super blij mee en montuurtjes buigen mee. Zijn er erg blij mee en de service is ook top!

Hi Lerno,

Dank je wel voor je enthousiaste review. Wat leuk dat jullie dochter zo blij is met haar zonnebril en dat jullie tevreden zijn over de service. We wensen jullie veel plezier van de bril en hopen op veel zonnige dagen!