Magical Flower

Magical Flower

Magical Flower, specialist in Bohemian Bruidsbloemen, workshops , bloemenstyling op maat. En in de webshop vindt je er droogbloemen/zijdebloemen creaties, originele cadeau pakketten met producten van en met bloemen, diy bloemschikpakketten en meer!
bloemschikpakket
De zekerheden van https://magical-flower.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Rianne Seuren, een gepassioneerde bloemstylist én trotse eigenaresse van droogbloemen/zijdebloemen atelier / webshop Magical Flower.

Als bloemstylist heb ik ruim 20 jaar ervaring en in 2014 ben ik mijn eigen bedrijf gestart.

Met ons team verzorgen wij via onze webshop: Bohemian Bruidsbloemen, droogbloem creaties, bloemen cadeau pakketten, bloemschik workshops en DIY bloemschikpakketten.

In opdracht verzorgen wij: bloemenstyling voor bruiloften op maat en op locatie, bedrijfsaankleding, interieur aankleding en rouwbloemen.

We werken met droogbloemen, zijdebloemen en indien gewenst in combinatie met verse bloemen.


Bekijk Manifest