Magical Flower
Magda Hulsbosch
geweldig op alle gebied
Joren
Prachtige bloemen, snel verstuurd en goed verpakt. Ook is de communicatie erg prettig en word er goed meegedacht! Erg tevreden😊
Hoe beoordeel je Magical Flower?
Remy
Hier één corsage besteld voor een goede prijs. Ze stuurden me een bericht met de vraag wanneer ik hem nodig had, waarop ik antwoorde: "het liefst morgen, maar overmorgen kan ook nog". Ze hebben direct een prachtige corsage verstuurd, waar ik zeer blij mee ben! Bedankt!
Nick en Leentje
Vanaf het eerste gesprek hadden we meteen een goed gevoel bij Rianne van Magical Flower. Ze is enthousiast, creatief en denkt écht met je mee. Alles werd tot in detail afgestemd op onze smaak en wensen, zowel de bruidsbloemen als de styling op locatie. Het fijne contact vooraf gaf veel vertrouwen en rust. De foto's en filmpjes tussendoor maakten het extra leuk om toe te leven naar de dag. Als bruid kon ik het helemaal loslaten, wetend dat het prachtig zou worden - en dat was het ook. Alles was stijlvol en verzorgd. Magical Flower droeg echt bij aan een onvergetelijke dag!
Alexandra
Heel fijne workshop gehad! Ook heel leuk om te geven als creatief cadeau!
Marloes
Ik wist al wat ik ongeveer wilde en bij Magical Flowers hebben ze dat heel goed aangevoeld. Zowel mijn bruidsboeket als de bloemen voor de taart waren prachtig! Fijn ook om in het proces te worden meegenomen en tussentijds foto's en filmpjes te ontvangen. Zo heb je inspraak. Het contact liep heel soepel en prettig. Heel tevreden dus!
Soraya en Chantal
Een superleuke workshop gedaan waarbij we een droogbloemen boeket maakten in een vaas. Rianne is een enthousiaste vrouw die meteen een fijne sfeer creëert. Wij hadden geen ervaring met boeketten maken, maar dankzij de duidelijke uitleg en de vrijheid om zelf aan de slag te gaan, maakten we snel de mooiste boeketten en hadden we een geweldige avond! 100% zeker een aanrader om deze workshop of een van de vele andere opties te doen!
Nikki
Onlangs hebben wij een ontzettend leuke workshop gehad vanuit Magical Flower. Voor een babyshower hadden we een workshop op maat wat precies paste bij onze wensen. Rianne kwam bij ons thuis en had alles netjes voorbereid, met 10 personen hebben we hele leuke droogbloemkransen gemaakt. Er was vanuit Rianne duidelijke uitleg en fijne hulp. Iedereen was zeer tevreden over de workshop en de resultaten.
Zeer zeker een aanrader! -
Pv la providence
een volledig op maat gemaakte workshop op locatie. een super leuke avond. goede kennis van de producten die gebruikt worden
Ellen Dings-Reuvers
Top service en mooie kwaliteit! Rianne ga zo door!
Ellen
Ik kreeg een heel verzorgd DIY pakket toegestuurd om een bloemenboog te maken. Heel netjes en mooi verpakt, met duidelijke instructies. Ik had het nog nooit gedaan, maar het resultaat was super tof en mooi!
Wendy Willeme
Wauw wat was deze workshop droogbloemenkrans maken leuk om te doen als vrijgezellenfeest, gelachen en mooie kransen gemaakt, echt een aanrader! Rianne is heel aardig!
Kaatje
Mijn schoonmoeder en ik zijn al paar keer naar wokrshop geweest,
We vinden het zelfs zo leuk dat we proberen elke keer te komen.
Alles is netjes verzorgt, super energie.
Echt een aanrader -
Marian
Het was een heel mooi pakket tegen een mooie prijs met duidelijke beschrijving
Annie Lauxtermann
Zelf vind ik het niet makkelijk de website om iets te bestellen .
Felix Fris
Fijne en snelle service. Geven nog adviezen om het boeket zo lang mogelijk goed te houden.
Rianne en Bob
We hadden voor onze bruiloft een medium Flower Cloud en een bruidsboeket besteld bij Magical Flower. Ze hebben dit op de post gedaan omdat we ver van hun vestiging wonen, en aangezien er weinig aanbieders zijn die zulke stukken voor bruiloften maken waren we daar heel blij mee. De bloemen waren supergoed ingepakt en natuurlijk helemaal heel aangekomen, ze hebben er goed over nagedacht. We waren er heel blij mee en sierden onze bruiloft!
Maud
Zeer goede service, meedenkend, behulpzaam, creatief.
Melanie
Fantastisch mooi droog boeket besteld. Via de app werden al prachtige foto’s en video’s gestuurd hoe het boeket er uit ziet en met zorg naar mij toegestuurd. Kan niet wachten op mijn bruiloft met een prachtig boeket!
Fam Supriady
Bij de open dag op onze trouwlocatie was het voor mij al meteen duidelijk deze bloemen wil ik ook op onze bruiloft. Kleurstelling paste bij het idee in mijn hoofd. En alles kwam samen op de dag zelf. Heel erg blij met de mooie aankleding. Hele goede communicatie over de veranderingen die ik wou in ons pakket. Alles kon en kreeg overal foto s en filmpjes van doorgestuurd. Mijn bruidsboeket heb ik op een mooi plekje in de woonkamer liggen en geniet daar nog elke dag van. Ook de krans die mijn dochter droeg is nog heel erg mooi en gebruik ik als decoratie. Zou het iedereen aan bevelen om je bruiloft nog mooier te maken.