Magictruffels.shop

Magictruffels.shop

MagicTruffels.shop: het ultieme truffel hoofdkwartier!

Onze website is compleet ingericht om op het gebied van magische truffels de best mogelijk ervaring te bieden. Uiteraard begint het bij kwalitatieve producten die de beloofde psychedelische effecten leveren. Daarom vind je bij ons alleen magische truffels van Nederlands’ meest gerenommeerde producent: McSmart.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Méér dan een webshop voor magische truffels
Magic truffels zijn bijzonder en fantastisch. Maar het is wel belangrijk dat er zorgvuldig en verantwoord mee omgegaan wordt. Als gepassioneerde verkoper van deze prachtige producten voelen wij ons daarom verantwoordelijk voor een goede toe- en voorlichting. Vind bij ons alles over het juiste gebruik, de juiste hoeveelheid, do’s, don’ts en andere tips.


Bekijk Manifest