Magpie Pieces
Welkom! Mijn naam is Sophie en in deze webshop vind je sieraden die ik met heel veel plezier ontworpen en gemaakt heb . Waarom shoppen bij Magpie Pieces? Mijn sieraden springen eruit. Je koopt iets wat met liefde en zorg gemaakt is en dat zie je er ook aan af. Mijn sieraden zijn voor vrouwen die graag iets kopen wat echt bij hen past in plaats van iets wat bij iedereen past. Ik werk met verschillende materialen en hou er ook van om verschillende stijlen te maken. Zo blijft het voor mij vernieuwend en leuk en voor anderen interessant.

Als vanzelfsprekend is de kwaliteit goed en de afwerking mooi. Het is de bedoeling dat je lang plezier hebt van je sieraad. Tot slot wil ik graag dat elke aankoop als een cadeautje voelt. Dus of het nu voor jezelf is of voor iemand anders; het wordt altijd mooi verpakt. Zo blij dat je erbij bent!

Kleurrijke groet,

Sophie

Lidmaatschap ingetrokken
Lidmaatschap per 23-06-2023 ingetrokken

De zekerheden van https://www.magpiepieces.shop
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hi! Mijn naam is Sophie en ik ben de trotse oprichter en eigenaar van Magpie Pieces. Ik ben in 1980 geboren in Haarlem waar ik nog altijd met veel plezier woon. Ik woon met mijn grote liefde en onze dochter van 3 in een ruim appartement. We vinden het fijn in Haarlem, dichtbij mijn familie, het door ons zo geliefde strand ( Zandvoort ) en Amsterdam. Ik hou van (op avontuur gaan met) mijn gezin, buiten zijn, de natuur, zon, dieren, thuis zijn, schrijven, muziek, sieraden maken, ons huis gezellig maken, spannende series/ films kijken, afspreken met vriendinnen, gieren, praten, filosoferen, fantaseren over het leven en alles wat erbij hoort.


Bekijk Manifest