Magus Games
Magus Games is een leuke, gezellige plek waar je terecht kunt om spellen te ontdekken, spelen en kopen. Wij staan klaar voor alle leeftijden met een passend advies en aanbod.
De zekerheden van https://www.magusgames.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Magus Games is ontstaan vanuit liefde voor het spel Magic, the Gathering. Wat begon vanuit de vraag binnen een vriendenkring of het niet mogelijk is weer in toernooivorm Magic te spelen in het zuiden, groeide uit tot een uit de hand gelopen hobby en Magus Games was "geboren". Inmiddels zijn wij al een aantal jaartjes actief en zijn onze winkel en spellenvereniging nog steeds groeiende. Vanuit de spellenvereniging ontstond de behoefte aan verkoop van accessoires en andere spellen dan Magic, the Gathering. Zo voegde wij een kleinschalige (online) spellenspeciaalzaak toe.


Bekijk Manifest