MakeupAddict
MakeupAddict is dé online shop voor liefhebbers van make-up. In onze webshop vind je alles wat te maken heeft met beauty, zoals make-up, maar bijvoorbeeld ook nepwimpers, gezichtsmaskers en verzorgingsproducten. Als je op werkdagen voor 20.00 uur besteld wordt je pakketje de volgende dag thuis bezorgd of je kan het ophalen bij 3000+ PostNL ophaalpunten.

Bij besteding vanaf € 40,- wordt je bestelling helemaal gratis afgeleverd. Bovendien ontvang je bij iedere bestelling vanaf € 30,- een gratis cadeau naar keuze! Vergeet je ook niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief, dan wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van exclusieve aanbiedingen!
De zekerheden van https://www.makeupaddict.nl

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.