Mangohoutonline

Mangohoutonline

Mangohoutonline is de specialist voor alle massieve mangohouten meubels. Ons assortiment bestaat uit o.a ronde en ovale tafels, dressoirkasten, TV kasten, boekenkasten en bijzettafels. Alle mangohouten meubels komen direct van de fabrikant. Zo blijven de prijzen het laagst. Super goede kwaliteit tegen de scherpste prijs van Nederland."
De zekerheden van https://www.mangohoutonline.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mangohoutonline verkoopt meubels van Mangohout en zijn daardoor duurzaam geproduceerd. Mangohouten bomen worden namelijk niet voor het hout geplant maar voor de vrucht. Als de boom te oud wordt en de boom minder vruchten gaat leveren, wordt de boom gekapt en wordt er op dezelfde plek een nieuwe jonge mangoboom gepland. Het mangohout is dus eigenlijk een restproduct maar behoort wel tot hardhout.


Bekijk Manifest