Mangohoutonline

Mangohoutonline

Bij Mangohoutonline koop je zonder risico: je betaalt namelijk pas bij levering. Ontdek stijlvolle meubels van hoogwaardige materialen, zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Altijd 2 jaar garantie en 55.000+ tevreden klanten. Bezoek onze showroom in Emmeloord of kijk op onze website.
9,3
Filter 1318 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1266 met beschrijving

• Kitty Verheul

Prima

• Sanae SLAK

Dauk u

• Janneke Swinkels
    Geverifieerde klant van Mangohoutonline

De levering is goed verlopen, mijn dank daarvoor.

• r p
    Review voor Mangohoutonline

service is goed

Antwoord van Mangohoutonline

Dank je wel voor je review en dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht.

We begrijpen dat een krom blad en scherpe randen aan het ijzerwerk erg vervelend zijn en niet aan de verwachtingen voldoen.

Inmiddels hebben we telefonisch contact gehad om dit te bespreken en zijn we samen tot een passende oplossing gekomen. Fijn dat we dit in goed overleg hebben kunnen afhandelen.

Bedankt voor je feedback, die helpt ons om onze producten en service verder te verbeteren.

• AIDA MONEA

fast and good delivery!

Antwoord van Mangohoutonline

Great to hear, thank you! 😊
    We’re happy the delivery was fast and went well. Enjoy your purchase and thanks for choosing us! ✨

• Astrid
    Geverifieerde klant van Mangohoutonline

goede kwaliteit, nette afwerking. prima verpakt. Goede service voor vragen en bij onduidelijkheden, Snelle levering als het product op voorraad is. Transporteurs vriendelijk, behulpzaam.

Antwoord van Mangohoutonline

Dank je wel voor deze mooie review! 😊

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, service en levering.
    Het compliment aan onze transporteurs geven we met plezier door. Veel plezier met je aankoop en bedankt voor het vertrouwen! ✨

• Ria Roos
    Geverifieerde klant van Mangohoutonline

Werd op tijd geleverd en de Mangohouten Salontafel Vicenza Mahom had een tikkeltje lichter mogen zijn maar we zijn zeer tevreden met de salontafel!

Antwoord van Mangohoutonline

Dank je wel voor je positieve review! 😊

Fijn dat de levering op tijd was en dat jullie zo tevreden zijn met de salontafel. Omdat het mangohout een natuurproduct is, kan de kleur per tafel iets verschillen, zo is elke tafel uniek.

Veel plezier ermee en bedankt dat jullie voor ons hebben gekozen! ✨

• Wil van de Beek
    Geverifieerde klant van Mangohoutonline

Mooie prijzen prima, vriendelijke bezorging!

Antwoord van Mangohoutonline

Wat leuk om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Mooie prijzen en een vriendelijke bezorging horen we natuurlijk graag.

Bedankt voor het delen van je ervaring en veel plezier met je aankoop!

• Mick Buurman
    Geverifieerde klant van Mangohoutonline

Eindelijk een mooie tafel gevonden voor een goede prijs. Betalen bij leveren is ook een erg fijne optie!

Antwoord van Mangohoutonline

Dank je wel voor je review! Super dat jullie zo blij zijn met de tafel én met de mogelijkheid om bij levering te betalen. Dat horen we graag. Veel plezier met jullie aankoop! 😊

• Iris Schonewille
    Geverifieerde klant van Mangohoutonline

Goede prijzen en compensaties echt top

Antwoord van Mangohoutonline

Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent! 😄

Fijn dat onze prijzen en compensaties in de smaak vallen. Bedankt voor je positieve woorden en veel plezier met je aankoop!

• Gerrit Velding
    Geverifieerde klant van Mangohoutonline

Zijn goed geholpen correcte levering en alles is netjes afgehandeld.

Antwoord van Mangohoutonline

Wat fijn om te horen dat alles soepel is verlopen! 😊

Geweldig dat jullie goed geholpen zijn, de levering correct was en alles netjes is afgehandeld.

Bedankt voor het delen van jullie ervaring!

• Rachel
    Geverifieerde klant van Mangohoutonline

Jammer dat de levering vertraagd was en dat niet duidelijk in de mail stond. Voor de rest prima website en vriendelijke chauffeur die 10 minuten vooraf belde en de tafel netjes binnen zette.

Antwoord van Mangohoutonline

Dank je wel voor je eerlijke feedback!

Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de website en dat onze chauffeur vriendelijk was en netjes belde vóór de levering. Jammer dat de levering vertraagd was en dat dit niet duidelijk in de mail stond, daar gaan we zeker naar kijken om het in de toekomst beter te communiceren.

We waarderen jullie input enorm en hopen dat de tafel in ieder geval helemaal naar wens is!

• Jose Houthuyzen
    Geverifieerde klant van Mangohoutonline

Op de afgesproken tijd geleverd

Wat fijn om te horen!

Geweldig dat de levering precies op de afgesproken tijd verliep. Zo’n vlekkeloze bezorging maakt ons altijd extra blij

Bedankt dat jullie voor ons hebben gekozen. ✨

• Jerry
    Geverifieerde klant van Mangohoutonline

Heel mooi tafeltje, maar de bodem van de schuif is een triplex plaat!!!! Vraag dan wat meer en leg er dan toch tenminste een volwaardige bodem in!!!!!!!

Antwoord van Mangohoutonline

Dank je wel voor je duidelijke feedback!

We begrijpen helemaal dat het teleurstellend is dat de bodem van de schuif niet is wat je had verwacht. Het is nooit onze bedoeling dat zo’n detail je plezier in het tafeltje vermindert.

Mocht het echt niet naar wens zijn, dan is retourneren uiteraard ook mogelijk.

Bedankt dat je dit aangeeft, zulke opmerkingen helpen ons echt om onze producten en service te verbeteren

• Brechje
    Geverifieerde klant van Mangohoutonline

Snelle en nette levering. De tafel was goed verpakt en vriendelijk personeel

Antwoord van Mangohoutonline

Wat leuk om te lezen, dank je wel! 😊

We worden hier echt blij van. Fijn dat de levering snel en netjes is verlopen en dat alles goed verpakt aankwam. Het compliment over ons vriendelijke personeel geven we met een grote glimlach door!

Bedankt dat je voor ons hebt gekozen en graag tot een volgende keer

• Rob Tomberg

Antwoord van Mangohoutonline

Super om te horen dat de levering zo snel is gegaan! 🚚💨

We zijn blij dat alles vlot bij jullie is aangekomen. Bedankt voor jullie vertrouwen en veel plezier met jullie aankoop!

• Marry Bosboom
    Geverifieerde klant van Mangohoutonline

Het een goede kwaliteit En de service was heel goed en wel verzorgd

Antwoord van Mangohoutonline

Geweldig dat jullie zo tevreden zijn met de kwaliteit en de service. We vinden het altijd leuk om te horen dat alles goed verzorgd is verlopen. Bedankt dat jullie voor ons hebben gekozen en veel plezier met jullie aankoop! ✨

• Jouke Telgenhof
    Geverifieerde klant van Mangohoutonline

Na lang zoeken in woonwinkels en internet uitgekomen bij mangohout. Mooie meubels en geen spijt van. Ovalentafel is beschadigd en wordt omgeruild. Lakstift voor metaal sturen ze via post. Goede service en zowel via mail als telefonisch goed bereikbaar.

Antwoord van Mangohoutonline

Wat ontzettend leuk om uw positieve review te lezen! 🌟

Heel fijn dat u na een lange zoektocht bij onze mangohouten meubels bent uitgekomen en nog mooier dat ze zo goed bevallen. We waarderen het enorm dat u de tijd hebt genomen om uw ervaring te delen.

Ook super om te horen dat onze service, zowel per mail als telefonisch, naar wens was. We doen er alles aan om onze klanten zorgeloos te helpen en uw woorden geven ons echt een glimlach op de werkvloer! 😄

Dank u wel dat u voor ons hebt gekozen. We hopen dat uw nieuwe ovale tafel straks weer straalt in uw interieur!
    Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we met plezier voor u klaar.

• i

prettige levering

Antwoord van Mangohoutonline

Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dat de levering prettig is verlopen! ✨
    Heel hartelijk dank voor uw positieve review.

We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

• Owen
    Geverifieerde klant van Mangohoutonline

Prachtige bank en binnen een week geleverd

Antwoord van Mangohoutonline

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de bank zo goed bevalt én super snel geleverd werd.

We waarderen je feedback enorm, klanten zoals jij maken onze dag net een beetje vrolijker.

Veel plezier met je nieuwe bank! 🛋️✨