Mangohoutonline
Mooie tafels.
Tamara Berkhout
Super en correct geleverd. Dikke 10
Antwoord van MangohoutonlineBedankt voor je review.
Geweldig om te lezen dat alles super en correct is geleverd en dat je ons zelfs een dikke 10 geeft. Dat waarderen we enorm.
Pieter Vermandere
Goede prijs kwaliteit verhouding en netjes geleverd volgens afspraak, rekening houden met de shift waarin wij werken. Ook altijd onmiddellijk antwoord als wij een vraag stelden via mail. Ook contact met leverancier verliep vlot en de levering in Belgie was op tijd, ook al wonen wij in het verre West-Vlaanderen.
Antwoord van MangohoutonlineBedankt voor je review.
Fijn om te lezen dat de prijs-kwaliteitverhouding goed bevalt en dat de levering netjes volgens afspraak is verlopen. Extra waardevol vinden we het dat er rekening is gehouden met jullie werktijden en dat ook het contact via mail en met de leverancier als vlot en prettig is ervaren. Mooi dat alles zelfs tot in West-Vlaanderen op tijd is aangekomen.
Lia Koning
De levering ging uitstekend en blij met de kwaliteit
Antwoord van MangohoutonlineBedankt voor je review.
Goed om te lezen dat de levering uitstekend is verlopen en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Dat is precies waar we ons elke dag voor inzetten.
Carla Van Der Linden
Geweldig mooi
Antwoord van MangohoutonlineBedankt voor je review.
Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over het product. We hopen dat het een mooie plek in huis heeft gekregen en dat je er iedere dag van geniet.
Lian Hoedelmans
Mooi product.
Antwoord van MangohoutonlineBedankt voor je review.
Fijn om te horen dat het product goed in de smaak valt. We hopen dat het een mooie plek in huis heeft gekregen en dat je er lang plezier van hebt.
Mafalda
Commande bloquée depuis décembre
Le transporteur annule la livraison c est déjà la 2efois et impossible de les joindre par téléphone que ce soit le magasin ou le transporteur et de plus l adresse n est jamais correcte quand le livreur propose une livraison avant d annuler par lui même -
Francis Ververs
keurig geholpen
Antwoord van MangohoutonlineBedankt voor je review. Fijn om te horen dat je keurig bent geholpen. We vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig en goed geholpen voelt.
Cristina ioana Baicea
Perfect
Antwoord van MangohoutonlineBedankt voor je review.
Mooi om te zien dat je ervaring met ons als perfect wordt omschreven. Dat is een groot compliment voor ons team.
A.S Nieswaag
snelle en goede levering
Antwoord van MangohoutonlineBedankt voor je review.
Wat fijn om te horen dat de levering snel en goed is verlopen. We doen ons best om bestellingen zo vlot en netjes mogelijk bij onze klanten thuis te bezorgen.
Leuk dat je dit zo hebt ervaren.
Bea Van de Zandschulp
Hele mooie producten voor zeer weinig geld
Antwoord van MangohoutonlineBedankt voor je review.
Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze producten en de prijs. We vinden het belangrijk dat mooie meubels voor veel mensen betaalbaar blijven. Fijn dat je dit zo hebt ervaren.
Peggy Kartodikromo
zeker een mooie prijs en goede levering
Antwoord van MangohoutonlineBedankt voor je review.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs en de levering. We doen ons best om mooie meubels tegen een goede prijs aan te bieden én ze netjes bij onze klanten thuis te bezorgen. Leuk dat je dit zo hebt ervaren.
ronald battjes
Super service snel geleverd.. zou er zo weer bestellen
Antwoord van MangohoutonlineBedankt voor je review.
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de service en de snelle levering. Zulke berichten geven ons altijd extra energie. Fijn dat je aangeeft zo weer bij ons te bestellen, daar worden we echt blij van.
jacques Quenon
livraison rapide et site tres serieux a recommander
Antwoord van MangohoutonlineBedankt voor je review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze website als betrouwbaar hebt ervaren. We waarderen het enorm dat je ons aanbeveelt en hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop.
Pim
Prima product voor een goede prijs. De levering had iets sneller gekund, maar duurde ook niet echt lang.
Antwoord van MangohoutonlineBedankt voor je review.
Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en de prijs.
We begrijpen dat wachten op een levering soms net iets sneller zou mogen gaan, maar goed om te lezen dat het uiteindelijk toch vlot is verlopen. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop.
Rob Reijmers
Produkt zoals beschreven, netjes optijd geleverd ben zeer tevreden over dit bedrijf . Alles geleverd zoals besteld .
Antwoord van MangohoutonlineBedankt voor je review.
Wat fijn om te lezen dat het product precies is zoals beschreven en dat alles netjes op tijd is geleverd. We vinden het belangrijk dat onze klanten ontvangen wat ze verwachten.
Loek Jansen
Mooie prijzen en goede service.
Antwoord van MangohoutonlineHartelijk dank voor je review.
Mooi om te lezen dat je onze prijzen en service waardeert. Dat is precies waar we ons dagelijks voor inzetten.
D Reijntjes
Mooi stoelen voor een fijne prijs en snelle levering!
Antwoord van MangohoutonlineBedankt voor je review.
Fijn dat de stoelen goed bevallen en dat de levering vlot is gegaan. We wensen je veel zitplezier met deze nieuwe aanwinst.
Marcel Walstra
Duidelijk website; snelle levering; en inmiddels superblij met onze salontafel!
Antwoord van MangohoutonlineBedankt voor je review.
Wat fijn om te horen dat de website duidelijk was, de levering snel verliep en dat jullie inmiddels superblij zijn met de salontafel. Dat is precies de ervaring die we willen bieden.
Team Mangohoutonline -
Kees Mol
Netjes afgeleverd en tafel is mooi.
Antwoord van MangohoutonlineBedankt voor je review.
Wat goed om te horen dat de website duidelijk was en dat de levering snel is verlopen. Het allerleukst is natuurlijk dat jullie zo blij zijn met de salontafel.
Team Mangohoutonline