Mario 3DS
De 3DS is de opvolger van de DS, de geliefde handheld console van Nintendo. De 3DS heeft zoals de naam misschien weggeeft de optie om spellen 3D weer te geven. Mario 3DS koopt en verkoopt 3DS en 2DS consoles en games. Als je opzoek bent naar een van de verschillende 2 of 3DS consoles, spellen hiervoor of opzoek bent naar reviews en tricks & tips ga dan snel naar: www.mario3ds.nl

Mario 3DS is er voor gamers, verzamelaars en ouders. We hebben duidelijke categorieën om ouders te helpen de beste games te vinden. Voor verzamelaars hebben we gelimiteerde edities van de 3DS op voorraad en games die Fantastisch Tweedehands zijn; compleet en zeer mooi. Gamers zijn bij ons goedkoop uit wanneer ze kiezen voor losse games of games met een kleine beschadiging.

Door bij Mario 3DS te kopen heb je zekerheid. Webwinkel Keur heeft ons gecheckt en goedgekeurd! Wij geven naast wettelijke garantie ook nog eens 6 maanden garantie. En wanneer je niet tevreden bent over je tweedehands product dan betalen wij alle verzendkosten om het om te ruilen.

We zien je graag op mario3DS.nl!

De zekerheden van https://www.mario3ds.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Fantastisch Tweedehands
Wij van Mario Team willen de games voor de 3DS beschikbaar houden voor iedereen. Doordat je tweedehands koopt heb je veel meer keuze en blijven de games voor je Nintendo 2DS en 3DS te koop.
Tweedehands is natuurlijk ook veel beter voor het milieu. Het hergebruiken is veel beter dan recyclen. We hergebruiken doosjes, opvul materiaal en bezorgen wanneer mogelijk op de fiets.
Het is ook een stuk goedkoper. Door tweedehands te kopen koop je niet het nieuwste van het nieuwste maar het is wel super leuk!


Bekijk Manifest