Mario Wii
Mario Wii zorgt er voor dat Nintendo Wii games weer gespeeld worden. Verkoop je oude Wii met games aan ons en wij zorgen er voor dat er veel plezier aan beleefd wordt. Want wij maken de games weer kras vrij verkopen deze door aan ouders, gamers en verzamelaars.

Kijk snel op mariowii.nl voor top 10 lijsten, beoordelingen, lage prijsjes en de leukste Wii games!
Spelcomputers en games Nintendo Wii Inkoop en verkoop
De zekerheden van https://www.mariowii.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij hebben een hekel aan games die liggen te verstoffen. Het is zonde om games niet te gebruiken.

Ooit begonnen als student in 2004. Nintendo 64 pakketjes opkopen via marktplaats en genieten van de games. De games die minder waren voor mij verkocht ik weer los door. Via een simpele website scheelde het een hoop tijd om de games te verkopen. Na mijn studie gekeken wat ik fulltime uit mijn website kon halen.

Nu maken we dagelijks vele families, gamers en verzamelaars blij met Fantastisch Tweedehands.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.