Marstek Nederland
Wouter
De thuisbatterij doet wat hij moet. De software behoeft wat "Chinese logica", maar na wat wennen werkt die ook uitstekend. Prima investering in deze roerige tijden.
Simon Verhelst
Mooie prijzen, goede service.
Ook zeer vlot contact bij vragen.
Correcte levering en opvolging locatie chauffeur -
Hoe beoordeel je Marstek Nederland?
Laurent Dupan
Top product met prima enmpropere levering. Batterij is ook prima verpak!
PATRICK DRIJKONINGEN
je krijgt correcte duidelijke antwoorden op je vragen. Alleen spijtig dat er geen tracking voor de levering voor mij voorzien was, maar de vervoerder heeft 5 min gewacht tot ik terug thuis was. Alles degelijk verpakt en goede prijs. Top!
Jeroen
Snelle levering.
Kreeg netjes telefoontje voordat de koerier er was.
Frans
Vlotte levering, snelle hulp bij installatie, product doet precies wat het moet doen
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Frans,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering vlot is verlopen en dat je snel geholpen bent bij de installatie. Mooi dat het product precies doet wat het moet doen.
Luc FRANCOIS
Concurerende prijs en vlotte service. Wel geen verwittiging van leveringstijdstip.
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Luc,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs en onze service. Jammer dat je geen verwittiging van het leveringstijdstip hebt ontvangen – dat nemen we mee ter verbetering.
Bert Stiphout
Mooi product werkt goed
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Bert,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het product goed werkt en naar wens is.
Iwan Beernink
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Iwan,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen.
Norbert
Vragen werden snel beantwoord. Perfecte en verzorgde levering
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Norbert,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je vragen snel zijn beantwoord en dat de levering perfect en verzorgd is verlopen.
Vdz Rudi
Prima aankoop. Doet haar werk prima. Zeer tevreden van de aankoop.
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Vdz,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zeer tevreden bent en dat het product goed zijn werk doet.
Remco
Goede duidelijke communicatie en bereid om mee te denken.
snelle levering en duidelijke site
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Remco,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze communicatie als duidelijk hebt ervaren en dat we goed met je hebben kunnen meedenken. Mooi dat ook de levering snel was en de website duidelijk voor je werkt.
Robert
snel geleverd spijtig geen nederlands als gebruiksaanwijzing
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Robert,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen. Jammer dat er geen Nederlandstalige handleiding bij zat, we nemen dit mee ter verbetering.
J
Geen melding ontvangen voor leveringsdatum
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi J,
Bedankt voor je review! Jammer om te horen dat je geen melding hebt ontvangen over de leveringsdatum. We nemen dit mee ter verbetering.
Rob Jacobs
Snelle leveringAntwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Rob,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen.
Sam
Levering was snel, maar zonder enige communicatie. Heb het aangeraden aan een collega.
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Sam,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was. Jammer dat de communicatie rondom de levering ontbrak, dat nemen we mee ter verbetering.
Geert N
Binnen de kortste tijd werd de batterij geleverd. Stekker insteken en connecteren met de app en vertrokken.
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Geert,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de installatie zo eenvoudig verliep. Mooi dat je direct aan de slag kon.
Kris De Ryck
Alles snel geleverd, zonder poeha, gewoon zoals het hoortAntwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Kris,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en gewoon zoals het hoort is geleverd.
Wim Kollenburg, van
Prima service
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Wim,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service.
Paulusz
Ik ben erg tevreden. Erg snelle reaktie via de site op vragen en een snelle levering. Alhoewel ik geen track&trace kreeg belden ze me wel op en kon het bij de buren worden afgeleverd. Het was wel wat lastig om de CT003 P1 meter aan de praat te krijgen. Maar nu het werkt ben ik erg tevreden met de Venus E 3.0!!
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Paulusz,
Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle reacties via de site en de levering. Goed dat het uiteindelijk ook gelukt is met de CT003 P1 meter en dat alles nu naar wens werkt met de Venus E 3.0.
We nemen je feedback over de track & trace en installatie mee ter verbetering.
Team Marstek Nederland