Marstek Nederland

Marstek Nederland

Marstek Nederland biedt betaalbare en innovatieve thuisbatterijen die eenvoudig te installeren zijn. Onze Plug & Charge Thuisbatterij stelt u in staat om opgewekte zonne-energie op te slaan voor later gebruik, waardoor u minder afhankelijk wordt van saldering en terugleverboetes vermindert.
9,3

• Marcel Schapendonk
    Geverifieerde klant van Marstek Nederland

Kennis van het Marstek platform en de mogelijkheden zijn matig

• Dominique L.

MarstekNL leverd ook perfect
    100% aan te bevelen. Geweldig toestel venus E 3.0 invoudig in aansluiten en online gaan.tracing werkt ook vlot. Communicatie van Marstek.NL was constant aanwezig.

• Hoe beoordeel je Marstek Nederland?

• Remy Jacobs
    Geverifieerde klant van Marstek Nederland

Product CT werkt goed. Alleen Homewizard werkte. Na customer support software update werkt niets meer goed. Marstek geen reactie meer.

• zz
    Geverifieerde klant van Marstek Nederland

Zeer goede helpdesk. Bestelling zeer snel. Chauffeur spreekt geen nl of engels dat.maakt communicatie onmogelijk.

• Frans Wils

👋 Hoi Frans,

Bedankt voor je korte review! Fijn om te horen dat de levering snel was.

• Ronald van de Beeten
    Geverifieerde klant van Marstek Nederland

Goede communicatie rondom de bestelling vanuit het bestelproces. Ook snelle beantwoording van vragen vooraf en tijdens de levering.

👋 Hoi Roland,

Bedankt voor je uitgebreide review! Goed om te horen dat je onze communicatie als duidelijk hebt ervaren en dat je vragen snel beantwoord zijn. Fijn ook dat het bestelproces en de levering naar wens zijn verlopen.

• Jeroen v.d. H
    Geverifieerde klant van Marstek Nederland

Zeer goede prijs, levering duurde iets langer als gepland maar heel tevreden

👋 Hoi Jeroen,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs en uiteindelijk ook met de levering. Excuses dat het iets langer duurde dan gepland, maar goed om te horen dat alles verder naar wens is verlopen.

Team Marstek Nederland

• Trianka vd Weerd- de Leeuw
    Geverifieerde klant van Marstek Nederland

Mooi design. Eén minpunt is dat er geen gebruiksaanwijzing bij zit

👋 Hoi Trianka,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het design. Jammer dat er geen handleiding was meegeleverd, dat had natuurlijk wel zo moeten zijn. Laat ons even weten welk product je precies hebt, dan sturen we je de juiste gebruiksaanwijzing toe.

• Ferdi Ikink

Goede producten, snelle service
    Vriendelijk bezorging

👋 Hoi Ferdi,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en snelle service. Mooi ook dat de bezorging vriendelijk is verlopen.

• Martin Roeks
    Geverifieerde klant van Marstek Nederland

Bestelling op afgesproken tijdstip geleverd.

👋 Hoi Martin,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de bestelling netjes op het afgesproken tijdstip is geleverd.

• Leon Wolters

Snelle correcte levering

👋 Hoi Leon,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel en correct is verlopen.

• Eric Kerkhof
    Geverifieerde klant van Marstek Nederland

Snel geleverd en makkelijk aan te sluiten

👋 Hoi Eric,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat de levering snel was en dat het aansluiten zo makkelijk ging.

• Christophe Lairin

Tres comptant

👋 Bonjour Christophe,

Merci beaucoup pour votre avis ! Ravi d’apprendre que vous êtes très satisfait.

Cordialement,

• Martin Weerd
    Geverifieerde klant van Marstek Nederland

De instructie om digitaal te installeren is onvoldoende. Het moet eigenlijk een stappenplan ala IKEA. Wat eenvoudig was de instructie voor uitpakken en stekker aansluiten is helder. Het is ook niet goed dat er standaard geen PI splitter wordt meegeleverd.

Ook de lay-out instructie in de App is onduidelijk zoiets zoek dat zelf maar uit. Wat het allemaal betekend. Dat kan allemaal veel beter.

👋 Hoi Martin,

Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide review. Jammer om te horen dat de digitale installatie-instructies voor jou niet duidelijk genoeg waren. Je feedback over het ontbreken van een duidelijke stap-voor-stap handleiding en de uitleg in de app is waardevol voor ons, we begrijpen dat dit beter kan en moet.

We nemen je opmerkingen mee richting de fabrikant en werken eraan om de documentatie, het stappenplan en de app-uitleg gebruiksvriendelijker en duidelijker te maken.

Mocht je ondanks alles nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, laat het ons gerust weten.

• rudolf
    Geverifieerde klant van Marstek Nederland

Ik moet eerlijk zeggen dat men mij wel even op scherp heeft gezet, maar uiteindelijk hadden ze een goede inschatting gemaakt. Ik bestelde op dinsdagavond met een duidelijke mededeling dat zowel op ons kantoor als thuis niemand aanwezig zou zijn tussen 12.00 en 13.30. Met name op kortere termijn zijn er soms afspraken die je niet kunt veranderen. Dat was dus even nagelbijten toen ik een mededeling kreeg dat juist binnen dat tijd venster geleverd zou worden. Op mijn mail gaf men aan dat het wel goed kwam, die inschatting wasjuist. Vriendelijke chauffeur, goed verpakt.

👋 Hoi rudolf,

Bedankt voor je uitgebreide review! We begrijpen heel goed dat het spannend was met het aangekondigde levertijdstip in het tijdsvenster waarin niemand aanwezig kon zijn. Fijn om te horen dat het uiteindelijk toch goed is gekomen en dat je tevreden bent over de levering, de chauffeur en de verpakking.

• Pim Verharen
    Geverifieerde klant van Marstek Nederland

Alles netjes volgens afspraak!

👋 Hoi Pim,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles netjes volgens afspraak is verlopen. Daar doen we het voor!

• Stef
    Geverifieerde klant van Marstek Nederland

Correcte en snelle levering.

👋 Hoi Stef,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering correct en snel is verlopen.

• Arjan Schouten

👋 Hoi Arjan,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen.

• Peter
    Geverifieerde klant van Marstek Nederland

Snelle levering en zeer behulpzame chauffeur.

👋 Hoi Peter,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat de levering snel was en dat je zo tevreden bent over de behulpzame chauffeur. Mooi dat alles naar wens is verlopen.

• Roland van Essen
    Geverifieerde klant van Marstek Nederland

Verkeerd geleverd , zelf moeten opsporen en achterhalen waar deze dan wel is geleverd , en maar volhouden dat deze geleverd op het juiste adres , terwijl de pakbon ander adres aangeeft

👋 Hoi Roland,

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat de levering niet soepel is verlopen en dat je hier zelf achteraan hebt moeten gaan. We begrijpen dat dit frustrerend is. Het adres op Google Maps bleek helaas niet correct te staan, waardoor er verwarring is ontstaan, dat hadden we graag anders gezien. We nemen dit mee om in de toekomst te verbeteren.