Marstek Nederland
Ralph
De accu is netjes en snel geleverd. Helaas laat de werking van de accu sterk te wensen over. Na één maand functioneert de communicatie die de accu zou moeten aansturen nog steeds niet. Gezien de prijs van de accu en het feit dat er meerdere meldingen van dit probleem zijn gemaakt, vind ik het schandalig dat het nog steeds niet naar behoren werkt.
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Ralph,
Bedankt voor je feedback. We vinden het fijn om te horen dat de levering goed is verlopen, maar balen ervan dat de werking van de accu achterblijft bij de verwachtingen. Dat is absoluut niet de kwaliteit en service waar wij voor staan.
Onze technische afdeling is op de hoogte van dit type melding en werkt actief aan een structurele oplossing. We nemen vandaag nog contact met je op om dit verder op te pakken en te zorgen dat jouw systeem zo snel mogelijk naar behoren functioneert.
Frank
De Marstek Venus werd geleverd zoals afgesproken. Prima!
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Frank,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering netjes volgens afspraak is verlopen. Veel plezier en rendement met je Marstek thuisbatterij!
Team Marstek -
Hoe beoordeel je Marstek Nederland?
EOS
Prima product & prijs-kwaliteit. Product werkte meteen, al heb ik wel veel updates gehad de eerste dagen waardoor opnieuw opstarten en aansluiten op wifi nodig was. Werkt voor mijn gebruik perfect, haalt al m'n sluipgebruik weg, heb nagenoeg 0 op de meter. Nu nog zien hoe dit in de winter gaat....
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi EOS,
Bedankt voor je review! Fijn dat alles goed werkt en je sluipverbruik volledig wordt opgevangen. De updates zorgen voor optimale werking, al snappen we dat het even wennen kan zijn. We zijn benieuwd hoe het systeem zich in de winter houdt. Veel plezier en rendement met je Marstek thuisbatterij!
HJVDUIN
Donderdag Venus-E besteld en in bestelproces aangegeven dat ik hem graag dinsdag wilde ontvangen. Vrijdag bericht dat de order klaar stond om op de mij gewenste dag af te leveren. Ook vrijdag de Trackingcode ontvangen waarin tijdsindicatie gegeven werd. Op de dag van leveren kreeg ik telefoon van chauffeur dat hij over een half uur voor de deur stond (precies zoals afgesproken)
Zeer tevreden dus. Installatie Venus-E ging ook vlekkeloos dus geen verdere service nodig gehad, en ik hoop die natuurlijk ook niet nodig te hebben :)Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi HJVDUIN,
Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat alles volgens planning is verlopen, van de levering tot de installatie. We zijn blij dat je tevreden bent met de Venus-E en dat de installatie vlekkeloos ging. We hopen inderdaad dat je de service niet nodig zult hebben, maar mochten er toch vragen of problemen zijn, staan we uiteraard voor je klaar. Veel plezier en rendement met je Marstek thuisbatterij!
Arnoud
-De batterij werkt Perfect 👌
-Alleende P1 meter fluctueert bij het Ontladen op 0 ,van +15 naar 0 en dan 7 dan weer 0 +5 ❗️
-Bij een AI instelling is het niet duidelijk inkoop of verkoop prijzen ❓
-Ik hoop voor de toekomst dat Marstek grotere batterij gaat produceren bijvoorbeeld 20kWh
-Maar het blijft de beste Batterij tot nu toe, en de Prijs verhouding kWh is Marstek de goedkoopste
Arnoud
arnoud.pco@outlook.com
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Arnoud,
Bedankt voor je positieve review en waardevolle feedback! Voor je vragen over de P1-meter en AI-instellingen kun je gerust contact met ons opnemen – we helpen je graag verder. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de batterij!
Arend van der Marel
Geleverd na de standaard levertijd
Goede bode dienstAntwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Arend,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen en dat je tevreden bent over de bezorgdienst. We wensen je veel plezier en rendement met je Marstek thuisbatterij!
WJG
Keurig verpakt en zeer goed verpakt. Levering netjes. Installatie heel gemakkelijk. Geen enkel probleem gehad met p1 meter. Eerst via homewizzard en daarna op meegeleverde. Zorg voor open verbinding door alle deuren etc open te doen (tip). Laad prima op overdag en geeft in de nacht terug en in de ochtend. Paar KW nog inkoop rest via zonnepanelen en batterij. Zie resultaat mooi terug in app. Zou met tweede batterij voor 3/4 deel van het jaar zelfvoorzienend worden. Graag advies hoe tweede te installeren op termijn.
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi WJG,
Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! Geweldig om te horen dat de levering, installatie én de werking van de P1 meter zo soepel zijn verlopen. Je tip over de open verbinding is ook erg waardevol – daar hebben andere gebruikers zeker wat aan.
Mooi dat je al zoveel resultaat ziet in de app en slim gebruikmaakt van dag- en nachtverbruik. Wat betreft je vraag over een tweede batterij: we denken graag met je mee! We nemen binnenkort contact met je op om samen te kijken naar de beste opstelling en de juiste configuratie voor jouw situatie.
Arno.
Batterij en support zijn geweldig, de dongel kan wat problemen geven maar de homewizzard P1 dongel werkt goed met de batterij.
De batterij is stil en met de P1 dongel goed regelbaar en je kan ook zelf load en unload tijden instellen. All met all een zeer goede keus.Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Arno,
Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de batterij en onze support. Goed dat je een werkende oplossing hebt gevonden met de HomeWizard P1 dongel – mooie tip ook voor andere gebruikers. We wensen je veel rendement en gemak met je Marstek thuisbatterij!
Piet Seijts
Aankoop en aflevering tot grote tevredenheid.
Helaas is het apparaat in automatische modus instabiel als rond het nulpunt gewerkt word. Schakelt op basis van het + of - signaal P1 meter naar volle kracht laden of ontladen waarmee het zelf + en - veroorzaakt. Dit veroorzaakt repeterend stroom afname als gevolg van de eerdere afgifte.
Een proportionele regelmodus gebaseerd op de hoogte van de geregistreerde waarde is helaas niet beschikbaar.Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Piet,
Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide review. Fijn om te horen dat de aankoop en aflevering naar volle tevredenheid zijn verlopen!
Wat betreft je feedback over de automatische modus en het gedrag rond het nulpunt: dit is waardevolle input. We begrijpen dat een proportionele regeling rond dat punt voor een stabieler laad-/ontlaadgedrag zou zorgen. We nemen je opmerking mee in onze technische evaluaties en productontwikkeling.
Jan
Snelle levering, mooi apparaat.
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Jan,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering vlot verliep en je tevreden bent met het apparaat. We wensen je veel plezier en gemak met je Marstek thuisbatterij.
marstek 5.12kw
Alles keurig volgens afspraak
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi marstek 5.12kw,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen met de Marstek 5.12 kW. Als je nog vragen hebt in de toekomst, staan we natuurlijk voor je klaar.
Jody Jansen
De Marstek thuisbatterij werkt erg goed als deze eenmaal goed is geconfigureerd. Het grootste probleem is het configureren van de P1 meter. Dit wil nog wel eens moeizaam verlopen. Maar als het eenmaal is gelukt om deze werkend te krijgen dan werkt het zoals verwacht.
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Jody,
Bedankt voor je uitgebreide review en je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat de Marstek thuisbatterij goed werkt zodra alles correct is ingesteld. We begrijpen dat het configureren van de P1-meter soms uitdagend kan zijn en nemen je ervaring mee om onze ondersteuning verder te verbeteren.
Henk B.
Wat een geweldige 5 kW accu. Ik ben er heel blij mee. En wat een mooi apparaat om te zien
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Henk,
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de 5 kW accu! We vinden het ook een prachtig apparaat, dus fijn dat jij dat ook zo ervaart. Mocht je in de toekomst vragen hebben of iets nodig hebben, dan staan we voor je klaar.
Helene De haan - de reus
Prima levering
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Helene,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering naar wens is verlopen. Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we graag voor je klaar.
HJ
Snel geleverd, goed bereikbaar, reageren snel op Email. Helaas bieden ze weinig/geen ondersteuning bij het oplossen van technische problemen en verwijzen door naar de helpdesk in China, die alleen via een feedbackknop in de app van Marstek. Na vele uren instructies lezen, filmpjes kijken en firmware updates uitvoeren en vele keren resetten en opnieuw beginnen, is het me niet gelukt de bijgeleverde p1-meter aan de batterij te koppelen. Gelukkig is het met laatste update (die ik zelf heb moeten aanvragen?) gelukt om de p1-meter van een ander merk te koppelen en werkt het redelijk goed.
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi HJ,
Bedankt voor uw uitgebreide review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en bereikbaarheid. Tegelijkertijd vinden we het jammer dat u onze technische ondersteuning als onvoldoende heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. We houden via e-mail contact om dit zo snel mogelijk op te lossen en kijken mee naar een structurele oplossing.
Danny
Tot nu toe goede ervaringen. Snelle levering, product ziet er gedegen uit. Vragen werden snel beantwoord. Aftersales moet nog blijken.
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Danny,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering, het product en onze klantenservice. Mocht je nog vragen of ondersteuning nodig hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar.
Rik Van der werf
Ik kon hem zelfs op locatie ophalen
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Rik,
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je het product zelfs op locatie kon ophalen — zo heb je het extra snel in huis. Veel plezier ermee!
Raymon
Apparaat werkt goed
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Raymon,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het apparaat goed werkt. Mocht je in de toekomst nog vragen of feedback hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar. Veel plezier met je aankoop!
Ger
Op afgesproken tijd afgeleverd
In begin wel problemen gehad med de P1 meter van Marstek
Echter toen de koppeling met de P1meter van Home wizard lukte alles 100%Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Ger,
Bedankt voor je review! Fijn dat de levering volgens afspraak verliep. Jammer van de opstartproblemen met de P1-meter, maar goed om te horen dat alles uiteindelijk perfect werkt met de koppeling via HomeWizard. Veel plezier met je product!
Jos
Levering zoals aangegeven. Product werkt prima.
Antwoord van Marstek Nederland👋 Hoi Jos,
Bedankt voor je review! Goed om te horen dat de levering volgens afspraak verliep en het product naar wens werkt. Veel plezier ermee!
Team Marstek