Marstek Power
Innovatie, betrouwbaarheid en vooruitdenken vormen de kern van moderne energieoplossingen. Als Marstek Authorized Premium Partner positioneert Marstek Power zich niet alleen als leverancier, maar als strategische specialist binnen het Marstek-ecosysteem.
Ton van der Vorst
Prijs kwaliteit is goed. Nu afwachten of de investering aan de verwachting voldoen.
Jeroen
Vlotte levering en goede service
Hoe beoordeel je Marstek Power?
Rohnny Strauven
Snelle levering, alles prima in orde. Het was enkel een beetje een zoektocht om alles geïnstalleerd te krijgen, maar dat ligt niet aan jullie.😉
Guido Van landeghem
Snelle levering, en makkelijke installatie
P
Goede uitleg en komt afspraken na
Rob Beckers
Snelle levering. Top
Bruno ruysschaert
Goede service.
Erik Linnartz
Geen goede retourservice
Antwoord van Marstek PowerBeste Erik,
Zou u kunnen aangeven wat er precies niet in orde is? Dan kunnen wij hiernaar kijken en nagaan wat er mogelijk is misgegaan.
Alvast bedankt voor uw toelichting.
Marstek Power -
Wladimir Jaufmann
Schnelle Lieferung, einfache Abwicklung.
daniel mees
wel een latere levering,door slecht weer,beantwoord volledig aan de verwachting
Arnold Colijn
Supersnelle levering ! Dezelfde dag geleverd
Chris T
Heel goede service, onmiddelijke leveri´g ondanks de feestdage.
Ben
Heel eenvoudig om te installeren. Fantastisch om te zien hoe correct de batterij inspeelt op beschikbare energie en energieverbruik.
Zadeh
Bij deze webshop heb ik onlangs een thuisbatterij besteld. Pas nadat ik de bestelling had geplaatst, zag ik dat er een toeslag van 4% wordt berekend bij betaling met een creditcard. Voor zover ik weet, is het niet toegestaan om extra kosten in rekening te brengen voor een creditcardbetaling.
De webshop reageert bovendien niet op mijn verzoeken via e-mail en telefoon. -
Marco
Snelle levering. Levering op dag die ik had aangegeven. Ze kwamen hem zelf brengen. Accu staat inmiddels na tevredenheid te draaien. Had beter gelijk de P1 meter mee moeten bestellen. Die heb ik nu nabesteld
Dirk Nelissen
Snel geleverd, goed verpakt, de batterij werkt perfect. De P1 meter was meegeleverd. Alles verbinden met de app is best omslachtig, maar het is gelukt.
Sacha PODSIADLO
Bonjour, il manque juste la possibilité de pouvoir basculer dans le mode manuel, de la recharge en heures creuses, pouvoir basculer directement dans certains créneaux horaires en mode autoconsommation.
Arie de Reus
Snelle levering en goede koop
Goede opstart
Telefonisch geholpen als leek
,en alles werkte snel -
marc
Goede prijs/snelle en correcte levering