Marstek Power
Ralph
Degelijk geleverd, alleen jammer dat de afdek, stopcontact deksels aan de Marstek ondersteboven zitten en niet sluiten. Tot nu prima product
lode
De bestelling kwam na 3 dagen toe .
Hoe beoordeel je Marstek Power?
Nijholt
Mijn thuisbatterij kreeg ik niet werkend, de bijbestelde P1 meter gaf geen verbruik weer, ook niet op de kwh meter van de buren. De batterij ging waarschijnlijk hierdoor niet ontladen, ik ben1,5 week dagelijks druk geweest met updates, om het werkend te krijgen, Het contact hierover ging via mail met China.. Waarom geen verbruik in de app? geen antwoord. Jammer dat je niet kan bellen. Na 1,5 was ik het vertrouwen kwijt. Ik heb geannuleerd, en werd direct gebeld door BvD. Verhaal uitgelegd, Bob snapte het, hij zei we halen alles op.
Over kosten werd niet gesproken brengt 120 euro in mindering -
Ib Bah
Selecht service
Jean-Pierre Roelandt
Tot op heden nog geen oplossing
Peggy
Democratisch prijsje, heel snelle levering en geweldig goede service! Helemaal toppie!
Michel
De batterij doet het niet; op al mijn vragen krijg ik dezelfde reactie (druk op de 'onzichtbare' knop maar die zie ik dus niet...); na 3 weken en 15 verzonden mails moet ik uiteindelijk een document invullen zodat ik een vervangbatterij zou kunnen krijgen; hierna niks meer gehoord; droevig verhaal; koop
kees van der Werf
's avonds om 11uur bestel volgende dag 14.45 uur geleverd.
Fons Van Hulzen
Fred Beumer
Twee keer een mail gestuurd 02 en 04 december 2025 en 1 keer geprobeerd telefonisch te bereiken op 09 december jl. en voicemail ingesproken om mij terug te bellen i.v.m. een niet meegeleverde RS485-datakabel. Verder verzocht om terugbetaling van betalingstoeslag 3,99% over factuurprijs of
te wel € 51,43 voor betaalmethode met VISA-kaart. Deze toeslag is volgens ingewonnen informatie wettelijk in Nederland verboden. Nu, 13 december 2025 in het geheel nog niets vernomen van Marstek Power, Den Haag. Terugbetaling van onterechte toeslag niet gerestitueerd gekregen. Bijzonder onfatsoenlijk! -
salvatore giuliana
Opvolging levering niet makkelijk , geen track en trace
antwoorden niet op service mails, vraagtekens dan bij betrouwbaarheid qua service & garantie..
3 Venus E V3 batterijen bij gekocht, snelle levering, stevig ingepakt door transporteur op een palet.
Qua prijs niet slecht, hoewel concurrentie allemaal rond dezelfde prijs zit.
Op zowel website van marstek-power.eu als ematic-zonnepanelen.nl stond vermeld dat er RS-485 datakabels meegeleverd zouden zijn.
Dit bleek echter niet het geval, sterker nog: ipv. mij op een correcte manier hierover te informeren, haalde men dit stilzwijgend van hun website af en negeert de klant straal.
Tot op heden na 3 mails 0 antwoord.
Wou er nog kopen, maar ga dit toch even herbekijken als dit de service is. -
Kevin
Goede service en snelle levering!
Kim De vogelaer
Snelle levering, goed verpakt. Werkt goed… nu nog wachten of beter weer!
Mark
Prima
Danny Vdk
Zeer tevreden over de aankoop van het toestel. Top service.
Dick
Snelle levering scherpe prijs.
Bart Lepez
Werkt prima met de zonnepanelen, nu nog een voordelig dynamisch tarief zoeken voor een groter rendement.
Stijn Tiebout
Alles vlot verlopen
Vincent Gevaert
Prima reactie op vragen gekregen