Marstek Power
Marstek-Power.eu is onderdeel van Ematic-Zonnepanelen.nl
8,6

• chris
    Review voor Marstek Power

Zeer goed verpakt. Snelle levering aan huis. Werkt prima. Geen probleem ondervonden bi het instaleren en verbinden met mijn P1 van Homewizard. Prima app van Marstek.

• Willy Schoovaerts
    Geverifieerde klant van Marstek Power

Snelle levering en zeer goed verpakt. Ook snel antwoord op mail

• Hoe beoordeel je Marstek Power?

• Yves Guilliams
    Geverifieerde klant van Marstek Power

Snelle en goed opgevolgde service

• Michel Koklenberg
    Geverifieerde klant van Marstek Power

Enorm snel geholpen toen ik vroeg of Marstek Venus E3 in België mag gebruikt worden. Toen de batterij niet bleek te werken kwam er enkel een AI reactie met foute info. Gedurende 10 d kreeg ik te horen dat ik harde reset moest doen door op knoppen te duwen die het toestel niet heeft. Daarna kwam opnieuw een reactie: "druk op een groene knop die niet zichtbaar is". Ik heb die knop dus helaas nooit gevonden. Meermaals heb ik gevraagd of iemand telefonisch contact met mij zou willen opnemen. Nooit gebeurd. Na 13 dagen krijg ik toch te horen dat batterij gewisseld kan worden :-) Op hoop van zegen.

• paul de kinder
    Geverifieerde klant van Marstek Power

ik heb een vraag gesteld dat ik verkeerde type besteld heb, meer bepaald wou ik niet de p1 poort regeling maar wel via meting van spanning aan ingang maar kreeg hierop gewoonweg geen antwoord
    is dit klantvriendelijk?

• Stefaan Raes

Goeie service

• Jolanda
    Geverifieerde klant van Marstek Power

De batterij werd vlot en netjes geleverd

• Bart
    Geverifieerde klant van Marstek Power

Mooi verpakt, goede leveringen gemakkelijke installatie... Nog even rendement afwachten maar momenteel heel tevreden met mijn aankoop.

• jean-pierre mestdagh

vlotte levering

• Marc
    Geverifieerde klant van Marstek Power

Prima materiaal, zeer vakkundig verpakt goeie koop gedaan

• Andy Kerckhof

Vlotte levering en service

• Luc
    Geverifieerde klant van Marstek Power

Levering duurde iets langer ( 4 dagen ) maar netjes afgeleverd en werkt goed.

• Christos Lazaridis
    Geverifieerde klant van Marstek Power

Fast delivery. My battery worked only for 5 days. For about a month I've been trying to get good support from Marstek with no luck and the shop hasn't been very helpful either.

• Danny
    Geverifieerde klant van Marstek Power

Snel geleverd prima toestel werk zeer goed

• Nico Coeck

• Mats S.
    Geverifieerde klant van Marstek Power

Zeer tevreden, vrijdags besteld, maandag voor de deur. Netjes ingepakt. 30 minuten installatie tijd. Geen opmerkingen.

• Martijn Voortman
    Geverifieerde klant van Marstek Power

Super snel geleverd… en top product

• Geert D
    Geverifieerde klant van Marstek Power

Snelle levering, en gemakkelijke installatie. Heeft twee dagen perfect gewerkt, maar gaf daarna totaal de geest, met elektriciteitspanne in de woning als gevolg. Ik wacht ondertussen al 3+ weken op een vervangtoestel...

• Marc Xenophontos

acheté aujourd'hui livré demain

• Michael Luttik
    Geverifieerde klant van Marstek Power

Levering op tijd, snelle beantwoording van gestelde vragen. Batterij en dongel doen het uitstekend. Marstek Venus E 5,12 kWh.