Master Home Decorations BV

Master Home Decorations BV

Webwinkel in stoer & sober, vintage en industriële woondecoraties, en klein meubelen.
Unieke producten , snelle levering en persoonlijke klantenservice.
Bestel online of bezoek onze winkel in Almere.

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Yvonne Willenborg samen met mijn man Leo zijn wij de eigenaren van Master Home Decorations BV. gevestigd in Almere .Het runnen van een leuke winkel en webshop in woondecoraties is onze passie en gaan we voor . Wij staan voor eerlijk ondernemen , als onze klanten tevreden zijn dan zijn wij dat ook. Naast service en klantvriendelijkheid die voor ons het aller belangrijkst zijn geven wij de klanten ook graag een goed advies over een product en denken graag met de klant mee. Vragen van klanten proberen wij zo goed en zo snel als mogelijk te beantwoorden en klachten naar tevredenheid op te lossen.


Bekijk Manifest