Matrasbestellen.nl
En of u nu in Haaksbergen, Hengelo, Enschede, Almelo, Neede, Eibergen, Delden of ergens in Twente woont, komt u gerust langs op afspraak onze kwalitatieve goedkope matrassen, bedden of boxspring matrassen te testen en bekijken. De koffie staat voor uw klaar!
Jan Hendriksen
Mooi metriaal netjes verpakt en snel in huis
Pauline ROUSSEAU
Prise en charge ok après échanges avec le service consommateur
Hoe beoordeel je Matrasbestellen.nl?
Klaus Mummenbrauer
Alles ok.
Femke van Dijk
Zeer snelle bezorging, duidelijke track & trace
familie
Zeer goed geholpen. Onze middenmatras maten wijken af van de standaard 4-delige set. Even gebeld met Michiel en de set kon op ons verzoek middels een aanvullende opmerking in de bestelling worden aangepast. TOP geholpen en inmiddels erg tevreden met de ontvangen set beddengoed!
Yvonne Bense
Goed product en snel geleverd.
Alois DAMEN
Mooje lakens voor frans bed wel niet zo simpel om te zoeken wat boven of onderkant is volgens mij lebel boven nu nog zoeken links of rechts
E Meijer
Was prima product en supersnel geleverd
Jean
De bestelling was de volgende dag al binnen gekomen.
Tamara Barnhoorn-plug
Geweldige service, s,avonds bestelling geplaatst, volgende dag s,middags in huis.
Ralf
Hallo,
wir haben ein Paket aus zwei Spannbetttüchern und zwei Moltonauflagen bestellt. BESSER GEHT ES NICHT. Die Spannbetttücher sind 100% Baumwolle in guter Qualität und passgenau für das Queensbett im Wohnwagen. Die Moltonauflagen werden wie das Spannbetttuch aufgezogen, habe ich vorher so noch nicht gesehen. Der absolute Hammer war die Lieferung, ich habe es nachgesehen: bestellt Mittwoch 11:30, erhalten Donnerstag 9:30. Wie geht das? Von uns aus absoluter Tipp!! -
Gerhard Masching
Schnelle Abwicklung und Lieferung.
Andrey Schmidt
snelle levering
Kim Diane Kirschner
Super Service , extra schelle Lieferung
Rudy Aarts
Snelle levering en de juistematen die niet overal te krijgen zijn
CHRISTIAN FONTUGNES
Tres bon
Jac
matrasopmaatbestellen had aanvankelijk een verkeerd matras geleverd, maar ze hebben dit piekfijn en op een prettige manier opgelost. De betrouwbaarheid van een webwinkel kom je meestal pas achter als er iets misgaat, en deze mensen hebben dat echt goed opgepakt. Waarvoor dank, dat geeft vertrouwen.
Marleen
Goede service, gebeld voor een vraag en kreeg kundig advies. Snelle levering en goede prijs.