Matrasconcurrent
het leveren van vrijwel alle producten op het gebied van slaapkamerinrichting en slaapcomfort.
Gerdie Zweep - Dieterman
De levering was niet persé heel snel, maar de matrassen bevallen heel goed en daar gaat het om!
Berend garagoski
Prima matras
Hoe beoordeel je Matrasconcurrent?
Tom Staijen
De levertijd op de website klopte van geen kant.
Sjoukje
Prima levering
G. Heine
Mijn produkt kwam netjes aan. Echter in plaats van de op de website beschreven aflevertijdstip van 5 werkdagen duurde het meer dan 3 weken. Na 2 weken zelf maar gebeld en het kon ook niet eerder worden geleverd. Dat is echt een minpunt!
Rolien Horlings
We slapen lekker💪
Jos van Leerzem
Snelle levering en prima product
Ton Zuidewijk
Hans
Een prima service en een goede prijs
Hans Fokkert
Netjes en correct geholpen
Hans van Heesbeen
Had verkeerde maat besteld en heb dat allemaal professioneel op kunnen lossen. Nieuwe topper is zeker het geld waard
Bart
Prima
antoon schuurman
prima service zeer snelle reactie op mijn vragen.Zal zeker mijn volgende aankoop bij U doen.
Gretha Faasen
Op tijd geleverd
Fien Mulkens
Prima
Hanny Grotzinger
Prima service , prijzen en kwaliteit zijn goed.
Pauline van Empelen
Deed wat het beloofd had, ligt heerlijk
Luisa Ekhart
Een goede matras
Kenneth van Raan
Een kleine anderhalf jaar geleden hebben we een nieuwe boxspring aangeschaft een Carese 4700 elektrisch verstelbaar.
Hier op een topmatras Norma T2500 met een zomer en een winter kant.
Het is voor ons een uitstekende aankoop geweest, ziet er schitterend uit maar slaapt voortreffelijk, vooral de topmatras is super en de zomer zijde verkoelt echt lekker.
Ik heb met een hernia ruim 5 maanden dag en nacht in mijn bed gelegen, deze topmatras was een uitkomst, los van de pijn heb ik geen andere rugpijn gehad van het lange liggen, wat waren wij blij dat we deze topmatras hadden aangeschaft. Super!! -
Harry Zielman
Super Splittopper gekocht. Alleen tijdens de vakantieperiode heeft het even geduurd voordat het binnen was.