Matrasconcurrent
het leveren van vrijwel alle producten op het gebied van slaapkamerinrichting en slaapcomfort.
Magdalena Kociolek
Geweldig. Ik slaap als een kinderen. Mijn rugpijn is weg. Bedankt 💪💪💪
D
De matrassen waren zo strak opgerold en hierdoor vervormd. Na 3 weken komen ze maar langzaam in goede vorm.
Hoe beoordeel je Matrasconcurrent?
Jan de Ruiter
aaaaa
Gerie
Prima matras. Levering liet lang op zich wachten. Maar beter laat dan nooit.
Hetty Karsten
voldoet aan mijn wensen
Marchiena
Uitstekende kwaliteit en service. Bijzonder behulpzaam , betrouwbaar en vriendelijk. Supersnelle levering aan huis
Petra K
Matras werd snel geleverd. Stevig matras maar niet te hard. Mooie prijs ook.
Fam uit Leidem
Snel prijs kwaliteot verhouding
Leny Groot
Ondanks problemen met retour nemen van oude matras volgens afspraak, uiteindelijk netjes opgelost door matrasconcurent.
gerrit kraaij
goed en snel geleverd
Alex
De goederen kwamen kapot aan. Moest lang wachten op terugbetaling. Nog steeds de verzendkosten niet terug gehad. Heb hierover al meerdere keren contact opgenomen.
Mariette Vroegrijk
Heel tevreden over afhandeling bestelling, contact en levering
Corrine Molenaar
Een paar jaar geleden hebben hier onze matrassen gekocht en nu een elektrisch regelbare lattenbodem we zijn weer zeer goed geholpen en het artikel is zeeeer snel geleverd. 👍 echt uitstekende service
L.A.G. van Wissen
Latextopper is goed, slaapt heerlijk.
De hoes is veel te ruim, ik denk 'n 140x200 ipv 120x200. Die heb ik naar 'n naaiatelier gebracht om smaller te laten maken. Terug sturen was me te omslachtig. Gr. L.A.G.v.Wissen -
Sylvia Stuiver
Mooie prijzen en goede kwaliteit
H.Timmer
Het product is prima aangekomen, de levertijd kon wat langer duren(een week tot 10 dagen)maar ik heb er 3 weken op moeten wachten, dat was jammer, gelukkig maakt de topper het weer goed 👌
Ruud Vorster
Keurig afgehandelt geen probleem
Lela Dinisov
Goed kwaliteit
Sanne De Groot
Toen ik de bestelling opende was ik verrast maar na 2 weken zijn het hele slechte kussen geworden.. ze zijn nu al helemaal slap
Had er veel meer van verwacht.. -
Huub
Goed matras opdek. Ligt al een tijd weer lekker. Geleverd zoals beloofd en ook nog een goed prijs.