Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

MaxiCraft & UGears NL heeft 483 4 ster reviews 483
MaxiCraft & UGears NL heeft 34 3 ster reviews 34
MaxiCraft & UGears NL heeft 13 2 ster reviews 13
MaxiCraft & UGears NL heeft 17 1 ster reviews 17

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en onze voorwaarden.

1. Andre Mooij

Goed product, goede beschrijving. Had een onderdeel gebroken toen een nieuwe aangevraagd en binnen 3 dagen weer geleverd. Helaas voor de 2e keer weer gebroken dus (teer onderdeel) weer een nieuwe aangevraagd maar dat moet ik nog even afwachten. Ondertussen heb ik de UGT-24 Uithoudingsracer gekocht. Heb er veel vertrouwen in

2. Alex

Bestelling gedaan, krijg mail met aanmelding bij DHL, vervolgens 3 dagen gebeurd er niks, gemaild met Maxicraft, ze zeggen dat er iets bij DHL is misgegaan of ik formulier wil invullen dat ik het niet ontvangen heb, ik vraag stuur het dan op via PostNL , ok zeggen ze dat gaan we doen, krijg bericht van aanmelding bij PostNL, dan weer niks krijg mail van Maxicraft, nee gaat toch niet lukken via PostNL, ze willen het opnieuw opsturen via DHL (ik heb diverse slechte ervaringen met DHL). Ik mail dan stort mij het geld maar terug, ik ben er klaar mee na 2weken... 2dagen verder geen geld ontvangen..

3. Hoe zou je MaxiCraft & UGears NL beoordelen?

4. Peter

Geweldig, in een woord

5. Piet Pastoor

pietpastoor1955@gmail.com

6. Jnm Barends

Fantastisch in een woord geweldige beschrijving zeer gedetailleerd ook de video zeer bewonderings waardig

7. Dan

Very good stuff