May Mays
Wij van May Mays willen (toekomstige) ouders met baby's en peuters helpen aan veilige en duurzame producten waarmee je je eigen unieke stijl kunt creëren.
Om het ouderschap nog leuker en makkelijker te maken.
Wij doen alles voor de glimlach van de ouders en kinderen.
De zekerheden van https://www.maymays.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Shirley May, trotse eigenaresse van May Mays en ik ben de mama van kleine Jims geboren op 18/08/18.
Dagelijks ben ik bezig met het verzamelen van de leukste baby en kind items en er komen daarom ook wekelijks nieuwe producten online.
Op 14 oktober 2019 is May Mays online gegaan en ik hoop enorm veel mensen blij te maken met de leukste producten voor baby en kind. Het is enorm leuk om te zien dat al zoveel mensen een positieve ervaring hebben met May Mays en al heel veel fototjes voorbij zie komen met onze producten.

Heel veel liefs,
Shirley May


Bekijk Manifest