May Mays

May Mays

May Mays maakt handgemaakte speenkoorden en sleutelhangers met naam, liefdevol gepersonaliseerd voor jouw mini. Elk item wordt met zorg samengesteld van veilige materialen. Uniek, stijlvol en perfect als kraamcadeau, babyshowergeschenk of persoonlijk detail.
9,6
Filter 2392 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1744 met beschrijving

• Shann
    Geverifieerde klant van May Mays

Goede service en snelle levering

Wat leuk om te lezen, dankjewel! Veel plezier met je bestelling. Liefs May Mays

• Jolanda
    Geverifieerde klant van May Mays

Mooie speenkoorden, zoals op foto.

Antwoord van May Mays

Fijn om te horen dat ze precies zijn zoals op de foto.
    Dankjewel voor je review Jolanda!

• Farah Azdad

Service was top

Antwoord van May Mays

Dank je wel voor je lieve review! 🤎 Superfijn om te horen dat je tevreden bent met onze service ✨

• Lyssa Casier
    Geverifieerde klant van May Mays

De speenkoorden zien er mooi uit en zoals gevraagd. Helaas zijn ze wel niet flexibel, zal dit nog komen? Daarnaast duurde het wel even tegen dat ik ze ontvangen had.

Antwoord van May Mays

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de speenkoorden mooi zijn en naar wens 😊
    We maken ze bewust wat strakker, omdat ze bij gebruik altijd iets losser worden en zo veilig blijven.
    Jammer dat de levering wat langer duurde door de winterse omstandigheden bij de post — dit nemen we zeker mee als verbeterpunt.

• Gwendolyn Slokker
    Geverifieerde klant van May Mays

Laagdrempelige communicatie, en super snelle levering!

Antwoord van May Mays

Dank je wel voor je goede review!
    We zijn blij te horen dat je onze communicatie en snelle levering zo waardeert. Veel plezier met je aankoop!

• Kyara Elianne
    Geverifieerde klant van May Mays

Hele mooie speenkoord, en megasnel verzonden. Zou voor een volgende baby weer bestellen

Antwoord van May Mays

Super om te horen dat je het speenkoord mooi vindt en dat de verzending zo snel was.
    We helpen je met liefde weer bij een volgende bestelling 🥰

• Songul Ozdemir-Unal
    Geverifieerde klant van May Mays

Erg tevreden met de service. Ik had een bestelling geplaatst met houten kraaltjes. Na aantal dagen contact opgenomen. Schijnt dat houten kraaltjes op waren. Uiteindelijk de siliconen aangeboden gekregen

Antwoord van May Mays

Dank je wel voor je review en het delen van je ervaring! 💕
    Fijn dat we je alsnog snel konden helpen met een passende oplossing. We wensen je veel plezier met het siliconen speenkoord en hopen je in de toekomst weer terug te zien bij May Mays.

• Marie-Ange Decuypere
    Geverifieerde klant van May Mays

Nog mooier dan je op foto ziet 😍 stevig materiaal. Heel mooi verpakt ook.

Wat een mooie review, dankjewel Marie-Ange! 😍
    Zo fijn om te horen dat het in het echt nóg mooier is dan op de foto en dat je de verpakking ook waardeert. Daar doen we het voor! Heel veel plezier ermee en graag tot een volgende keer 🤍

• Lilian Van berkel
    Geverifieerde klant van May Mays

Ze losten het probleem met portkosten snel en netjes op

Antwoord van May Mays

Heel fijn om te horen dat we het probleem goed hebben opgelost en dank voor het delen van je ervaring en de 5 sterren!

• S C
    Geverifieerde klant van May Mays

Geweldig en mooie gemaakt met helveel aandacht

Antwoord van May Mays

Top om te horen, hartelijk dank voor je 5 sterren en alvast een fijne jaarwisseling!

• Laura Kamps
    Geverifieerde klant van May Mays

Goeie service! Precies zoals het eruit ziet op de foto’s

Antwoord van May Mays

Dankjewel voor je 5 sterren review! Super om te horen dat het product helemaal overeenkomt met de foto’s. Veel plezier ermee!

• Stephanie

Mooie producten.

Dank je wel voor je 5 sterren review 🤍
    Met liefde gemaakt, veel plezier ermee!

• Aleena Az
    Geverifieerde klant van May Mays

They have best quality products and the cutest ones. Love every single product which i ordered and of course best klantenservice they have❤️

Antwoord van May Mays

Dankjewel voor je lieve woorden! 🥰 Zo fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Geniet ervan! ❤️

• Dana
    Geverifieerde klant van May Mays

Super leuke speenkoord voor mijn dochter d'r tweeling aangeschaft!
    Happy Evan & Livée en oma♡

Antwoord van May Mays

Wat leuk! 🥹💛 Zo speciaal voor Evan & Livée. Dankjewel voor het delen en veel plezier ermee!

• Gitte Wouters
    Geverifieerde klant van May Mays

Heel goede service en kwaliteit!

Antwoord van May Mays

Dankjewel! ✨ Superfijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en kwaliteit 🤍

• Kimberly Opsomer
    Geverifieerde klant van May Mays

Mijn bestelling was super dik in orde, ik ben er heel tevreden van en het was ook rap verstuurd

Antwoord van May Mays

Dankjewel! 😊 Fijn dat alles naar wens was en snel is aangekomen. Veel plezier ermee!

• Sara H
    Geverifieerde klant van May Mays

Prijs kwaliteit zeker oke. Alles in goede staat geleverd. Zeer tevreden.

Antwoord van May Mays

Dankjewel Sara voor je fijne review! 🤍 Wat leuk om te horen dat alles naar wens is. We wensen je hele fijne feestdagen en veel plezier met je bestelling! ✨

• Hilda van Straten
    Geverifieerde klant van May Mays

Goede snelle service. Bij mailen ook snel een antwoord terug!

Antwoord van May Mays

Dankjewel Hilda 🤍 Super om te horen dat je onze service zo prettig ervaart!

• Anny
    Review voor May Mays

Er was een probleempje. Zeer snel een nieuwe ander speenkoort toe gezonden gekregen. Toppie

Antwoord van May Mays

Dankjewel Anny! Fijn dat we het probleem snel konden oplossen. Veel plezier met het speenkoord 🥰

• Simone Fok
    Geverifieerde klant van May Mays

Heel mooi speenkoord toegestuurd gekregen. Precies als op de foto. En heel fijn dat ze snel reageren via de mail op vragen.

Wat fijn om te lezen, dankjewel Simone 🤍
    Super dat het speenkoord precies was zoals verwacht en dat onze snelle reactie gewaardeerd werd.