Meel van de Molen

Meel van de Molen

Meel van de Molen is een webshop met meelproducten welke ambachtelijk gemalen zijn op de Leemansmolen in Vriezenveen en Korenmolen de Leeuw in Lettele. Hier ben je aan het juiste adres voor pannenkoekenmeel, basismeel voor de meer ervaren thuisbakker, diverse bak mixen die niet kunnen mislukken, verschillende pap- en ontbijtproducten en leuke cadeau artikelen in elke gewenste prijsklasse. Daarnaast draag je met de aankoop bij aan de instandhouding van de twee molens.
De zekerheden van https://www.meelvandemolen.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.