Meeples Bordspellen

Meeples Bordspellen

Meeples Bordspellen biedt op haar website bordspellen en kaartspellen aan. Meeples Bordspellen gelooft erin dat er voor iedereen een goed bordspel is. Daarom hebben we een speciale sectie genaamd JOUWBORDSPEL waarin je antwoord krijgt op de vraag: "Welk bordspel past bij mij?". Zo beleef daadwerkelijk maximaal plezier in je vrije tijd met jouw bordspellen. Meeples Bordspellen is ook te vinden bij Polder Living & Lifestyle aan De Dieze 50 in Dronten. Volg ons op Facebook voor de activiteiten en onze aanwezigheid. De openingstijden van Polder Living & Lifestyle zijn opgenomen.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij Meeples kijken we op een andere manier naar bordspellen. Bordspellen zijn gemaakt met heel veel liefde, maar er zijn ook heel veel verschillende bordspellen. Wij geloven dat er dus echt voor iedereen op deze wereld een bordspel is dat goed past. Wij richten ons daarom op het zo makkelijk en eenvoudig mogelijk maken van de weg naar het perfecte bordspel. Naast ons brede en diverse assortiment dat continu vernieuwd wordt, bouwen we een digitale shopping assistent die jouw op eenvoudige wijze helpt bij het maken van een goede keuze.


Bekijk Manifest