Meeples Bordspellen
Kenneth Willems
Binnen een dag verzonden en de dag erna in huis.
heloise Vieira
They made sure to get my order on time, even with a problem with their supply (the boardgame would not be available for a few months). Very friendly and that to solve the issue. I will but with them again sir sure.
Hoe beoordeel je Meeples Bordspellen?
Maarten ter Borch
Top communicatie. Top service. Vriendelijk en goede prijzen
Anja
Snelle levering. Zeer tevreden.
Tamara
Via bol een bestelling bij hun gedaan. Super netjes geleverd. Echter retour gestuurd omdat we toch afzien van de koop. Deze is op 4 juli retour gedaan en 5 juli bij hun aangekomen! Tot op heden (15-7) is het retour nog steeds niet verwerkt en heb ik nog steeds mijn geld niet terug. BOL heeft meerdere malen contact met ze gelegd dat ze moeten verwerken. Zelf contact gelegd via whatsapp. Het zou allemaal zsm geregeld worden. Echter is dit nog niet gebeurt!! Kan echt niet.
Antwoord van Meeples BordspellenHallo Tamara,
We waarderen natuurlijk altijd als mensen ons beoordelen. Zeker met een uitgebreide toelichting.
We vinden het erg jammer dat we 1 ster krijgen. Zoals aangegeven hebben we tijdens het verhuizen van ons magazijn alle focus gehad op het goed uitleveren van bestellingen. De verhuizing zal in alle opzichten een verbetering zijn, ook in het retourproces zal dit een positieve bijdrage hebben. Tijdens de verhuizen hebben we gekozen om retouren even minder prioriteit te geven waardoor ze iets langer zijn blijven liggen dan normaal. Inmiddels wordt de achterstand weer ingelopen en zal binnen enkele dagen alles op een nog beter niveau zijn als voor de verhuizen.
We vinden het erg vervelend dat je van deze 2 weken vertraging laat van gehad en zullen volgende keer dus zeker zorgen voor een snelle verwerking. -
Wiesje Steevensz
Prima service. Vragen omtrent bestelling waren keurig en snel beantwoord. Product kwam goed aan.
Antwoord van Meeples BordspellenDankjewel, we staan in de toekomst graag weer voor je klaar.
Oscar Soesbergen
Uitstekende service, overzichtelijke website, snell levering.
Marscha Neggers
Vlotte levering, alleen ja
vicky bakker
Snelle en goede service
Margriet Merk
Snelle en goede levering
Astrid
Snelle levering (1-2 werkdagen) goede prijs. Kwam netjes aan. Dus helemaal top!
jwk
snelle levering en scherpe,prijzen
Celeste Goncalves
goede prijs en snel geleverd
Dina Diek
Verzending duurde erg lang, en daar had ik graag van tevoren op de hoogte van geweest.
Antwoord van Meeples BordspellenDank voor de beoordeling.
De verzending duurde inderdaad lang omdat het bestelde artikel niet op voorraad was. Dit wordt tijdens het bestellen weergegeven op de artikelpagina en onder het artikel in de winkelwagen. We hebben er voor gekozen om altijd "op aanvraag" weer te geven omdat levertijden erg verschillen en regelmatig onduidelijk zijn. We controleren met enige regelmaat de backorder en indien er een grote onzekerheid of uitzonderlijk lange levertijd is sturen we hierover een e-mail.
Op dit moment zijn de de twee manieren waarop wij klanten hierop attent maken. Na het bestellen kun je in de orderstatus zien dat de order in "backorder" staat. Te alle tijde is het mogelijk om de order te annuleren.
Natuurlijk staan we op alle momenten klaar om de informatie die wij hebben over de levertijd met je te delen. Daarvoor kun je altijd contact met ons opnemen via mail en whatsapp. -
Elsa
Snelle levering, goed verpakt.
Roosmarie Blitz
Het spel kwam snel en goed verpakt aan.
charissa Schipper
De doos en het spel was ingedeukt en beschadigd.
Antwoord van Meeples BordspellenDit is erg vervelend om te horen. We werken samen met de bekende vervoerders en helaas gaat er soms iets mis. Hiervoor kun je altijd contact met ons opnemen zodat we het spel kunnen omruilen of we je op een andere wijze je tegemoet kunnen komen.
Jodi
Bestelling snel en in goede staat ontvangen, zeer tevreden!
Stefan Bergers
Snel geleverd, goed verpakt!
Monique Tump
Goede service!