Meeples Bordspellen
JvK
Had veel sleeves nodig in specifieke maten die lastig te vinden waren. Op de site stond dat ze op voorraad waren, maar niet hoeveel. Na een belletje, waarbij ik vriendelijk te woord werd gestaan door een van de eigenaren die naar mijn mening oprechte interesse had, bleek ik van één maat de aantallen vergeten te hebben. Geen probleem: ik mocht de juiste aantallen later mailen. Ontving vrij snel een mail met een aangepaste betaallink en de sleeves werden de volgende dag netjes verpakt geleverd. Zo zou ik altijd geholpen willen worden, ga vooral zo door.
Mathijs
Snel geleverd en netjes verpakt.
Hoe beoordeel je Meeples Bordspellen?
Dennis
Waardeloos. Het spel bleek niet op voorraad nadat ik besteld had. Mijn order werd op nabestelling gezet en zou pas na kerst geleverd worden. Toen ik aangaf dat dat te laat was zou mijn bestelling worden geannuleerd. Maar een paar dagen geleden werd het spel toch verstuurd met DHL. Contact verloopt erg slecht; er wordt simpelweg niet gereageerd. Ik weet ook nog steeds waar ik nu aan toe ben en wanneer ik mijn geld terugkrijg. Geen goed woord over voor deze partij.
Martijn
Dramatische Communicatie!
Half oktober een bestelling gedaan van twee kleine spellen, maar werd niets geleverd. Uit navraag bleek dat een van de twee spellen niet direct leverbaar was. Prima, had je even kunnen laten weten. Maar ik kan wel even wachten.
Maar daarna was het radiostilte. Ik heb gebeld, gemaild en geappt, ik kreeg niemand te pakken en geen kreeg van niemand een antwoord. Nergens op.
Uiteindelijk, 4 maanden later pakte er eindelijk iemand wel een keer de telefoon op en kon ik iets regelen... Het spel werd uiteraard niet geleverd, maar ik heb na veel mopperen wel mijn geld terug.
Beter zoek je een andere webwinkel die wel tevreden klanten wil. -
Jon
Heel snell en vriendelijke dienst!
Malissa
Al dik 1 maand geleden een adventskalender besteld en nog steeds geen status update, via de mail en telefonisch slecht bereikbaar.
Jaco Heuvelman
De bestelling was netjes op tijd geleverd.
Wim de Gans
Snelle en correcte levering van het bestelde product
Linda Martens
Alles in orde
Patty
Vlot geleverd, leuk spel, volgens verwachting!
Monique
Goede prijs, mooi dat je het op kan halen.
Małgorzata Grajewska
Tevreden met de aankoop en de service
Bert Elzinga
Snel geleverd, geen problemen met pakketje. Geen aanmerkingen. Precies wat je als klant wil.
Gerrit Bos
Per ongeluk iets fout gegaan daarna binnen twee dagen geld terug kortom prima en betrouwbaar bedrijf
Danny Pauwels
Super product. Perfect geleverd
Lev Nagornov
Very good!
Ineke van der Werff
Snel verstuurd! 👍
Jasper
Nette communicatie en netjes geleverd volgens afspraak.
Linda Koops
Er wordt goed mee gedacht en advies gegeven. Samen met de medewerkers hebben we leuke spellen kunnen kiezen om als bedankje weg te geven. Een top service is er geboden.
R Kruis
Goede levering