Meetinstrumenten.nl

Meetinstrumenten.nl

Meetinstrumenten.nl is een onderdeel van Maeseo. Bij Maeseo zijn we van mening dat kennis en interesse in een productgroep hand in hand gaan. Ofwel, wij verkopen alleen producten waar we zelf affiniteit mee hebben. Hierdoor is het niet alleen voor ons makkelijker om advies te geven, we kunnen ook beter advies geven. Wij richten ons al jaren op diverse meetinstrumenten als decibelmeters, windmeters en krachtmeters, maar ook op inspectie instrumenten als endoscoopcamera’s en microscopen. Bij meetinstrumenten geldt natuurlijk de aloude slogan ‘meten is weten’, maar hetzelfde geldt natuurlijk voor inspectie instrumenten. Naast de meet instrumenten en inspectie instrumenten richten we ons ook op de verwante dataloggers. Om onze eigen slogan er maar in te gooien: ‘hoe meer je meet, hoe meer je weet’.

Naast advies is service, klantvriendelijkheid en duidelijk informatie en communicatie voor ons erg belangrijk. Hoe we dit doen is eigenlijk heel simpel; we kijken wat wij persoonlijk prettig of juist vervelend vinden bij het online winkelen en verwerken dit in onze webshops. Ook bewuste als onbewuste opmerkingen van klanten nemen wij mee. Een aantal voorbeelden hiervan:

Op onze webshops altijd live voorraad weergaven en is bijv. ‘voor vandaag besteld, morgen in huis’ ook echt de volgende dag in huis. Hier kregen we toch nog regelmatig vragen over omdat klanten er overheen keken. We hebben toen dit gedeelte een achtergrondkleur gegeven + grotere tekst zodat het er nog meer uitspringt. door het vlakbij de ‘toevoegen aan winkelwagen’ knop te plaatsen kan het bijna niet onopgemerkt blijven.
Is een product defect? Wij wimpelen u niet af met ‘neem maar contact op met de fabrikant’. Vanzelfsprekend nemen wij daarin onze verantwoordelijkheid als verkoper en regelen wij alles met de fabrikant. Is het net een week buiten de garantie dan zullen we ook extra ons best doen en kijken of we u tegemoet kunnen komen.
Is een pakket bij de post vertraagd? Wij proberen ten alle tijden proactief met u te communiceren zodat u altijd weet waar u aan toe bent en er niet zelf achteraan hoeft te gaan.
Dat we service en klantvriendelijkheid serieus nemen blijkt volgens ook wel uit de beoordelingen via Webwinkelkeurmerk, het gemiddelde van al onze webshops ligt op een 9,3!
De zekerheden van https://meetinstrumenten.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest