Megax Slaapvoordeel.

Megax Slaapvoordeel.

Mega Slaapcomfort / MegaX is de specialist op het gebied van slaapcomfort sinds 1896. Wij zijn van oorsprong (en nog steeds) een familiebedrijf met onze focus op persoonlijke aandacht en kennis. Meer dan een eeuw werken wij met producten waar we trots op zijn. Vandaar dat wij ook onder andere Gold dealer van Caresse zijn!

In onze winkel, aan de Markerkant 11 nummer 30 te Almere, vindt u onze collectie overzichtelijk opgesteld. Hier kunt u in alle rust komen uit proberen en adviseren wij graag welk product voor u geschikt zal zijn.

Mega Slaapcomfort is gelegen op een goed bereikbaar industrieterrein in Almere. U kunt hier met de auto gratis voor de deur parkeren. Komt u met het openbaar vervoer dan kunt u vanaf station Almere centrum met de bus M2 reizen. Deze brengt u met nog geen 5 minuten tot bijna voor de deur. Kom gerust eens langs.
De zekerheden van https://www.megax.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.