Memories Are Timeless | M.A.T.

Memories Are Timeless | M.A.T.

Dé online cadeauwinkel ♡
Cadeautjes, Inpakken & Stickers, Stationery, Wonen en gezelligheid & Meer

✔ Voor 15.00 uur besteld = vandaag verzonden
✔ Achteraf betalen
✔ Gratis verzenden vanaf € 45,00
✔ Verzenden vanaf € 2,95
✔ Cadeau rechtstreeks versturen

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Memories Are Timeless | Herinneringen zijn tijdloos...
Met veel liefde en plezier pak ik iedere dag de leukste cadeautjes in, maak gepersonaliseerde stickers voor verjaardag en bedenk ik nieuwe producten die ik verkoop in mijn webshop. Geen dag is hetzelfde en niets is te gek! Ik houd van een uitdaging en denk graag met je mee 🩷


Bekijk Manifest