Memories Are Timeless | M.A.T.
Cadeautjes, Inpakken & Stickers, Stationery, Wonen en gezelligheid & Meer
✔ Voor 15.00 uur besteld = vandaag verzonden
✔ Achteraf betalen
✔ Gratis verzenden vanaf € 45,00
✔ Verzenden vanaf € 2,95
✔ Cadeau rechtstreeks versturen
Geen
Top service, lief kaartje erbij
Alexandra Leeflang
Goede service, snelle en duidelijke communicatie. Mijn dochter was erg blij met haar leuke verjaardagsstickers en het pakketje was super netjes ingepakt met een lief dank kaartje.
Marco
Zeeeeer goede service. PostNL verzaakte de levering en MAT pakte het direct top op. Bestelproces en goederen uiteraard helemaal geweldig.
Jacqueline Hoebers
Mooie stickers en top contact via WhatsApp
M lampe
Voldoet aan alle verwachtingen en meer.
Aanrader! -
Kelly Fuchs
Super snelle levering. Lief persoonlijk bedankje. Mooie kwaliteit.
Ervina Elmont
Snelle levering, heel blij met het resultaat!
Jolanda V
Geweldige service en snel contact. Moest mijn bestelling echt snel hebben en daar heeft men ook alles aan gedaan. Was op tijd nu met mijn bedankjes. Goed geholpen en ga er zeker meer bestellingen doen. Bedankt
B
Alles top, bedankt!
Amy
Snelle levering. Product precies zoals verwacht. Zijn er heel blij mee!
Olfat Hamouch
Heel leuk ingepakt en ook heel snel verstuurd, dankjewel!
Heidi Schepers
Een snelle levering en leuke verzending.
Hans Broeks
Ik heb de bestelling nog steeds niet binnen en ik baal enorm en bij buren of zo nagevraagd ook niets! Echt jammer
Na veel bellen lijkt de fout bij post.nl
Te liggen! Weer gebeld met memories are timeless gebeld en ze stuurde mij gratis nieuwe , ze waren binnen korte tijd binnen !
Sorry voor het ongemak en dat ik jullie verkeerd beoordeeld heb! Bedankt voor de GEWELDIGE SERVICE!
Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Hallo Hans, gisteren heb je via Whatsapp contact met mij opgenomen en aangegeven dat je de bestelling nog altijd niet hebt ontvangen. Dit is natuurlijk vreemd en we zijn inmiddels tot een oplossing gekomen. Op jouw verzoek stuur ik je dit berichtje, als het goed is dan is er een linkje toegevoegd aan dit bericht waarmee je de beoordeling kan aanpassen :) Liefs Marsha | Memories Are Timeless
Tjietra van Es
Goede service, leuk ingepakt, top.
Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Wat een lieve beoordeling, dank je wel Tjietra! Dank je wel! Liefs, Marsha | Memories Are Timeless
Ribo
Snelle levering, mooie stickers, wel jammer dat ze niet wat groter zijn.
Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Dank je wel voor deze beoordeling! Jammer dat je hebt gedacht dat de stickers groter waren, we hadden dit natuurlijk wel voor je kunnen doen. Wellicht de volgende keer ;) Liefs, Marsha | Memories Are Timeless
Els Cautaerts
Heel mooi gedaan de flesjes, perfect afgewerkt en snelle levering.
Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Lief deze beoordeling, Els! Ik wens jullie een mooie dag toe ❤ Liefs, Marsha | Memories Are Timeless
Astrid Blaauw
Hier worden bestellingen met enorm veel aandacht en zorg ingepakt, een feestje om zo'n pakketje te ontvangen!
Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Aaah lief Astrid, dank je wel voor deze beoordeling! Hopelijk tot een volgende keer! Liefs, Marsha | Memories Are Timeless
Ruth Baijense
Goede service! Heel tevreden met onze mooie lama stickers.
Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Dank je wel voor deze beoordeling Ruth, lief! Hopelijk tot een volgende keer! Liefs, Marsha | Memories Are Timeless
Wanda de Ruiter
Vragen werd goed en snel beantwoord. En er werd meegedacht. Heel fijn
Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Dank je wel Wanda voor deze beoordeling, dank je wel! Liefs, Marsha | Memories Are Timeless
Priscilla Germans
Snelle levering, mooie productie!!
Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.Dank je wel Priscilla! Liefs, Marsha | Memories Are Timeless