Memories Are Timeless | M.A.T.

Memories Are Timeless | M.A.T.

Dé online cadeauwinkel ♡

9,6
Filter 1103 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 651 met beschrijving

• Sandra
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Goed en snel afgeleverd, zelfs een leuk kaartje er bij ontvangen, erg attent

• Corine vogel
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Mooie producten voor speciale gelegenheden...netjes verpakt en vlug verstuurd

• Linda
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Snelle levering en top product!

• Mikel Frikandel

Was erg snel!

• Maria
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Verjaardagssticker besteld voor mijn zoontje. De stickers waren op tijd bezorgd en zagen er leuk uit!

• Ineke Schoorl

Snelle bestelling . Heel mooi verpak

• Helma
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Ik ben erg tevreden over jullie.de stickers zijn erg mooi.Ik werd netjes op de hoogte gehouden wanneer ze kwamen.ze waren mooi.verzorgd ingepakt.met een extra zakjes leuke stickers.En een mooi persoonlijk bedankkaartje.was erg mooi om te ontvangen en zeker voor herhaling vatbaar.

• Nancy Depuydt
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Ik had nooit verwacht dat er bij mijn pakje ook een kaartje en sticker gingen zitten , echt de vriendelijkheid straalt ervan af , dankjewel voor de unieke service

• Margo, huisartsenpraktijken
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Superservice en erg mooi verpakt!

• Stephanie Duivenman
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Hele snelle service dezelfde dag nog verzonden🥰🥰🥰

• Myrna Bijlenga

GOEDE SERVICE SNELLE LEVERING

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Bedankt voor je mooie review! Super fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en de snelle levering. Veel plezier met je bestelling! ✨😊

• Marga
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Snelle bezorging, super leuk ingepakt en nog wat extra leuke stickertjes er bij. Een feestje om open te maken.

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Wat een leuke review, dankjewel Marga! Super fijn om te horen dat het uitpakken echt een feestje was. Heel veel plezier met je bestelling! 🎁✨

• Dirk Lyssens
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Toplevering voor een topprijs.

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Wat een mooie review, dankjewel Dirk! Super fijn om te horen dat je blij bent met de levering én de prijs. Heel veel plezier met je bestelling! ✨😊

• Jennifer Bakker
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Snelle levering! Super goede kwaliteit! Helemaal happy en in de toekomst zal ik hier zeker weer bestellen!

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Wat een mooie review, dankjewel Jennifer! Super fijn om te horen dat je zo blij bent met de kwaliteit. Ik help je in de toekomst natuurlijk heel graag weer! ✨😊

• Marjan van Lit
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Hele goede service en alles op tijd,groetjes Marjan❤️

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Wat een lieve review, dankjewel Marjan! Super fijn om te horen dat alles naar wens en op tijd is aangekomen. Heel veel plezier met je bestelling! ❤️✨

• Jessica
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Ieder jaar bestel ik leuke persoonlijke stickers en zakjes voor de traktaties. Super goede en leuke producten, geweldige service en heel leuk verpakt.

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Wat leuk om te horen dat je ieder jaar weer bij ons bestelt, dankjewel voor je mooie review Jessica! Super fijn dat je blij bent met de producten en service. Heel veel plezier weer met de traktaties! ✨🎁

• Martine
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Snelle levering, mooie producten, netjes verpakt!

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Dankjewel voor je mooie review! Super fijn om te horen dat je tevreden bent met de producten en de levering. Veel plezier met je bestelling! ✨😊

• Samantha Middelhoven
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Hele fijne service en communicatie. Heel blij met de producten. Snel geleverd en heel netjes en leuk ingepakt! 5 sterren zeker weten verdiend!

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Wat een lieve woorden Samantha, dankjewel voor je mooie review! Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat alles naar wens is verlopen. Heel veel plezier met je bestelling! ✨💛

• Sarah
    Geverifieerde klant van Memories Are Timeless | M.A.T.

Zeer snelle levering, het was zelfs nog beter als ik had gedacht. Toen ik het pakketje opende was ik verrast, ik voelde dat het met liefde gemaakt en verzonden was. Wanneer ik opnieuw stickers nodig heb bestel ik zeker weer bij jullie

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Wat een prachtige review, dankjewel Sarah! ✨ Zo fijn om te horen dat je verrast en blij was bij het openen van je pakketje. Dat maakt ons werk echt de moeite waard! 💛 We helpen je graag weer bij je volgende bestelling.

• Anoniem

Top service!

Antwoord van Memories Are Timeless | M.A.T.

Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je review! Geniet van je bestelling! 🤍