Merken Distributie

Merken Distributie

Merken Distributie transformeert uw kantoorbenodigdheden en knutselbenodigdheden ervaring. Wij bieden meer dan 70.000 topmerk artikelen. Geniet van geen verzendkosten. Kies Merken Distributie voor al uw kantoorbehoeften. We hanteren een levertijd van 3 tot 5 werkdagen. Verzending vanuit Venlo.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Merken Distributie, opgericht werd in april 2019 door Maurice Gosselaar. Met steun van leveranciers, voormalige werkgevers en een voordelige kantoorruimte, groeiden ze snel.

Ze ontwikkelden een efficiënt distributiemodel met eigen software en omarmen een informele bedrijfscultuur. In 2021 groeide het team naar vijf medewerkers. Vanaf 2022 werken ze sociaal verantwoord met hulp van Volante Uitzendbureau.

De droom is om vaste zakelijke klanten te bedienen. Hun aanwezigheid op platforms als Bol, Conrad, Amazon en Unite getuigt van betrouwbaarheid. Klantenservice staat centraal bij Merken Distributie, en ze danken hun klanten voor hun steun.


Bekijk Manifest