Meubelmakerij van Ommen

Meubelmakerij van Ommen

Wij maken meubels op maat naar wens van de klant. U kunt zelf een ontwerp aanleveren of wij kunnen in overleg met u een ontwerp voor u maken. U zult ten alle tijden een vrijblijvende offerte van ons krijgen.
Op onze webshop hebben wij een groot assortiment aan meubels staan waar u ideeën kunt op doen en waar u zelf de gewenste maat bij een meubel kunt invoeren.

Vind u niet wat u zoekt? Stuur dan gerust een mail naar info@steigerhoutenmeubelwinkel.nl. We kunnen alles op maat voor u maken!
Steigerhouten meubels Eiken meubels
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.