Meubelmakerij van Ommen
Op onze webshop hebben wij een groot assortiment aan meubels staan waar u ideeën kunt op doen en waar u zelf de gewenste maat bij een meubel kunt invoeren.
Vind u niet wat u zoekt? Stuur dan gerust een mail naar info@steigerhoutenmeubelwinkel.nl. We kunnen alles op maat voor u maken!
Rika Braaksma
Bed naar behoren geleverd en geplaatst.
Aad
Een nieuw bed besteld ruime keuze uit opties en er staat nu een mooi resultaat en de levering netjes volgens afspraak en snel gemonteerd
Hoe beoordeel je Meubelmakerij van Ommen?
AvW
Prachtig afgewerkt, persoonlijk advies en aanpassingen. Fijne service.
Mercedes Mota Cesar
Zeer tevreden, mooie bed ,goede kwaliteit en prima prijs
Myranda
Prima, solide bed. Heel fijn dat het thuis geleverd werd én in elkaar gezet.
Ilona Hengefeld
Prachtige meubels!! Service is ook uitstekend!
Marko ten Voorde
Nette
Afke Mulder
Snelle levering, nette grote kast, goede kwaliteit.
Barry Bremmer
Duidelijke en goede service , keurig geleverd en geplaatst door vriendelijke kerels .. helemaal top !
Diana Duerinck
De levering is gegaan zoals in de bevestiging stond en dat was 8-10 weken. De feestdagen zaten er ook nog tussen, dus dat was helemaal acceptabel. Hele aardige bezorgers die alles goed in elkaar hebben gezet. We zijn enorm blij met onze slaapkamer meubels. Zo fijn dat je zelf de maten in kunt stellen en dat voor een hele schappelijke prijs.
Simone Zijlmans verschoor
Mooi bed nette jongens om in elkaar te zetten goede service erg blij met het bed
M. van der Heijden
Heel tevreden over het product. Communicatie vanuit het bedrijf was goed, snelle reactie op mailtjes. Mijn bed is ter plekke gemonteerd, hier was ik erg blij mee!
Henk Luimes
Netjes, mooie prijzen, prima service
Leonor Carrera
Goede communicatie, nagekomen afspraken, erg goede service, informatieve site: je ziet wat je gaat krijgen, en... mooi product!
Ellen Timp
Aardige mannen die het bed gemonteerd en geplaatst hebben. Mooi produkt. Erg blij mee.
Olaf
Goed, mooi en stevig bed gekocht. Levering was soepel en in huis gemonteerd. Prima service!
Familie Korlaar
Goede service, vriendelijk, en op tijd.
Angela Brolsma
De winkel en de mensen leveren uitstekend werk
Wij hebben nu 3 bedden van hun en de 4 in de bestelling
Goede levertijd
En klant vriendelijk en goede kwaliteit hout en netjes afgewerkt
En je kan ze ook altijd goed bereiken via de telefoon of whatts app
Ze staan je netjes te woord en denken in alles mee kwa kleur maten alles is mogelijk
Bij hun
Super zaak en service
Renate
Nette levering, sterk en robuust en zeer degelijk materiaal. Het kraakt niet en is stevig.
Erma Hartings
Vriendelijke jongens, duidelijk contact vooraf en een fijn bed dat niet kraakt