Mijn-Kado

Mijn-Kado

Bij Mijn-Kado vind je de leukste en meest originele kado’s voor elke gelegenheid, alle leeftijden en ieder moment. Het is eenvoudig om de producten uit ons aanbod te personaliseren en er op deze manier je eigen ontwerp van te maken.
Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een uniek kraamkado? Of wil je je geliefde, beste vriend(in), vader of moeder laten weten hoeveel hij of zij voor je betekent? In ons uitgebreide aanbod vind je altijd wel een kado dat bij de gelegenheid en persoon past.
De zekerheden van https://mijn-kado.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest