Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Mijn-Wijnkoelkast heeft 8 4 ster reviews 8
Mijn-Wijnkoelkast heeft 1 3 ster reviews 1
Mijn-Wijnkoelkast heeft 0 2 ster reviews 0
Mijn-Wijnkoelkast heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. S.D

Laatst een wijnkoelkast besteld bij Mijn-Wijnkoelkast en super tevreden. Aardig personeel en ze denken mee als het gaat om levering en inbouwmogelijkheden. Ik kom in de toekomst zeker een keer terug!

2. Vitor Carvalho

Sven was erg behulpzaam en meegaand met enkele wijzigingen en zorgde ervoor dat ik een tevreden klant ben met de nieuwe wijnkoeler. Ik ben tevreden over de ondersteuning en het gehele aankoopproces.

3. Hoe zou je Mijn-Wijnkoelkast beoordelen?

4. Joost

Goede ervaring gehad! Snelle bestelling en na telefonisch contact een goede verdere afhandeling van de bestelling.

5. Michael Stocks

Such excellent customer service Was excellent touring the showroom. And organising a specific delivery date was very smooth

6. Gea & Cordi

Wij zijn enorm blij met onze wijnklimaatkast. Vanaf het eerste leuke gesprek in de mooie nieuwe showroom, waar de energie, kennis en kunde in het begeleiden naar een keuze vanaf spatte, tot aan de levering welke erg soepel verliep. De koelkast staat geweldig in huis, zeker met de meerdere mogelijkheden qua instellingen. Echt een aanrader voor wie een wijnklimaatkast zoekt!!

7. Erik Moermans

Snelle levering en goede kwaliteit.