Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Mijn-Wijnkoelkast heeft 10 4 ster reviews 10
Mijn-Wijnkoelkast heeft 1 3 ster reviews 1
Mijn-Wijnkoelkast heeft 0 2 ster reviews 0
Mijn-Wijnkoelkast heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Roxanne van Ark

Goed advies, snelle service, vriendelijk en heel blij met het eindresultaat.

2. Evert & Linda

Geweldige ervaring, wat een leuk en jong bedrijf. Genoeg keus. Heel goed geholpen, en verstand van zaken, en denken mee. Reageren snel op een mailtje, zoals het hoort. Een echte aanrader.

3. Hoe zou je Mijn-Wijnkoelkast beoordelen?

4. Wil S

Fijne ervaring bij het bedrijf. Weten waarover ze praten, kunnen duidelijk de verschillen uitleggen en ook laten zien waarom bepaalde wijnkoelers duurder zijn dan andere. Al met al fijn begeleid en dus zeker een aanrader. Goede zaken gewenst mannen. Wij zijn blij met jullie hulp en de wijnkoeler!!

5. Arjan Beets

Geweldig ! Ongekend fijne communicatie en prima bezorging.

6. Jaap

Vanaf het eerste contact en ons bezoek in Woerden voelde alles bij Mijn‑Wijnkoelkast vertrouwd. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en de levering verliep perfect. We hadden wat pech met het apparaat, maar dit werd snel, begripvol en volledig naar tevredenheid opgelost. De service stopt niet na de aankoop: ook de nazorg is uitstekend. Daarom geef ik vijf sterren en kan ik Mijn‑Wijnkoelkast van harte aanbevelen.

7. Peter van der Klugt

De winkel gekozen vanwege de nabijheid en dus een beter gevoel bij een dure Internet bestelling. Vriendelijke gesprekken aan de telefoon en met de afleverchauffeur. Jammer dat ik de wijnkoelkast niet van te voren kon bekijken en dat mijn leveringsinstructies voor de chauffeur niet bleken doorgespeeld. De Haier wijnkoelkast staat in de woonkamer en blijkt een mooie vervanger voor de oude.