Mijn hemeltje
Gevestigd in Rotterdam met producten voor baby, babykamer en geboorte, kraamcadeau en speelgoed. Online en stone store concept.
Wol, zijde, biologisch katoen, verantwoorde verzorging en speelgoed, dat vind je bij ons.
Biologisch, ecologisch, fair trade maar vooral een gifvrij verhaal voor je baby en jezelf….
Arwin
Mooie wollen onderlegger!
L Hakenkruger
Nog niets ontvangen !
Hoe beoordeel je Mijn hemeltje?
Ria
Mooie, eerlijke producten die snel worden geleverd.
Maaike Vlaming
Snelle levering ! -
Jo
Snel geleverd
RA Guttinger
De website geeft een duidelijk beeld wat Mijn Hemeltje te bieden heeft.De bestelling plaatsen en betalen was makkelijk. Vanwege vakantie heeft de bezorging van het bestelde product wat geduurd, maar het is netjes thuis afgeleverd.
Renée
Perfect
Sabine Stokmans
Eerst wat verwarring over een nabestelling maar nadat ik gebeld had een allervriendelijkste uitleg en excuses voor de vergissing. Zo prettig contact. 1 ster eraf omdat ik wel even een paar maanden heb moeten wachten, maar het is allemaal goedgekomen.
W. M
Snelle levering en netjes verpakt!
Hansje
Mooi materiaal
Nicolette Daum
Goede service, mails worden snel en correct beantwoord.
Ayse
Super service. Ik heb de wol besteld voor mijn tepelkloven en wat werkt dat goed zeg!
Els
Duidelijke communicatie dat de levering iets op zich zou laten wachten ivm de vakantie. Direct daarna opgepakt en snel de bestelling geleverd. Netjes verpakt. Voldeed volledig aan de verwachtingen
Herma Hoop, de
Reëele prijs, goede producten en snelle levering
Agnes Percs
Mooie Prisen en heel mooie producten
Bianca Key-Sanders
Vriendelijke hulp bij de bestelling en was nog de volgende dag in huis!
Babette
Mooi product en precies zoals verwacht. Snelle levering en netjes ingepakt.
M. Snel
Goede bereikbaarheid, snelle reactie ( per mail vaak al binnen een paar uur) Alles netjes en op tijd verzonden.