Milights.nl

Milights.nl

Webwinkel voor Wifi LED verlichting van het merk Milight. Geschikt voor iOS (Apple) en Android.

Lidmaatschap ingetrokken
Lidmaatschap per 22-01-2019 ingetrokken

9,0
126 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 126 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 125 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

 • Melvin
  Review voor Milights.nl

  Waardeloze webwinkel! Begin november voor een hoop geld aan spullen besteld maar deze zijn nooit thuis afgeleverd. Na moeizaam contact via de mail zou ik mijn geld binnen 2-3 dagen terug krijgen.. Het is nu eind januari en ik heb nog steeds mijn geld niet terug..Echt de slechtste webwinkel waar ik ooit iets besteld heb!!

 • Lammers
  Review voor Milights.nl

  20 december iets besteld, betaald en nooit iets ontvangen. Na meerdere mails en telefoontjes, eindelijk een telefoon waarbij aangegeven wordt dat het dezelfde dag op de post gaat. Not dus. Na wederom meerdere telefoonpogingen, een mail waarin aangegeven wordt dat het product niet op vooraad is. Op de vraag wanneer de levering dan komt wederom geen antwoord. Nog steeds niets ontvangen en geld weg. Wij gaan rechtshulp inschakelen.

 • Jasper
  Review voor Milights.nl

  Zoals ik hier al bij anderen lees: Ondanks de beloofde levertijd is de bestelling echter nooit aangekomen, de klantenservice laat zwaar te wensen over en ook ik zit dus nog altijd op mijn geld te wachten, na het een week geleden terug te hebben geeist.
  Na dezelfde producten bij een andere webshop te hebben besteld had ik ze effectief de volgende dag gewoon probleemloos in huis.. Bij deze webshop lijkt de klantenservice het simpelweg normaal te vinden om een mens zo lang te laten wachten, er wordt geen enkele tegemoetkoming aangereikt.

 • Kenan
  Review voor Milights.nl

  Worst purchase I've made in my entire life. Bought RGB strip on 9/12/18 and still up to this moment I've received absolutely nothing. Great service...
  Je factuur #000002168 voor bestelling #000002412

 • Bakker
  Review voor Milights.nl

  Wat een teleurstellende ervaring met deze webshop.
  Vandaag besteld, morgen in huis....NOT. Er wordt niet of laat gereageerd op mails, je moet eerst via facebook om aandeacht vragen en dan nog gaat er vanalles mis...
  Bestelling komt gewoon niet, en na reclameren blijkt een deel niet leverbaar, pas na een week. Dus vraag je je geld terug. Dat duurt 2-3 werkdagen meneer....NOT. Na veel mails en facebook berichten kun je blij zijn als je je geld na meer dan een week terug krijgt. En je dan ook nog van de verkeerde persoon doorgeven....zeer amateuristisch en ook nog eens veel te duur. Er zijn goedkopere en professionelere webshops dan deze. Voor mij een vette 0!

 • Roy Kevelham
  Review voor Milights.nl

  RGB Milight Lamp gekocht. Bij bezorging bleek dat deze warm white te zijn, terwijl mijn andere milights cool white zijn. Product retour gestuurd, maar nooit mijn geld ontvangen. Op mail reageren ze bijna ook niet.

  Ze beloven via de mail om geld terug te storten, maar een maand later vervolgens nog steeds geen geld gezien. Ik heb alles netjes retour gestuurd, maar mensen terugbetalen. Ho maar.

  Koop hier nooit weer.

 • Pr
  Review voor Milights.nl

  Zeer mooie producten. Erg eenvoudig te installeren. Prachtig systeem.

 • Harry Dontje
  Review voor Milights.nl

  Prima bedrijf...............als er problemen zijn wordt het opgelost!

 • John Lamers
  Review voor Milights.nl

  De bestelde dimmer stond op de website als voorraad product en zou de volgende dag worden geleverd.
  na 1 week nog geen dimmer dus maar contact opgenomen, reactie was dimmer is niet op voorraad en komt over 2 week binnen
  ik kon kiezen of geld terug of 2 week wachten, ik koos voor geld terug.
  vandaag is de bestelling 3 week geleden en ik heb nog geen geld terug terwijl meneer mij 8 dagen geleden melde dat het geld was overgemaakt.

  zo ga je niet met klanten om!

 • Yenna
  Review voor Milights.nl

  Snelle levering, mooie producten

 • Laad meer